Gogoșile sunt desertul copilăriei, cu toții ne-am delectat cu aceste bunătăți pregătite de bunici, astfel, Patrizia Paglieri s-a gândit ca astăzi să facă tradiționalele gogoși pufoase la Dimineața cu noi.
Rețeta de gogoși a Patriziei Paglieri
Dacă în ultimele săptămâni, Patrizia Paglieri ne-a obișnuit cu unele dintre cele mai sofisticate rețete din cariera sa de bucătar, ei bine, astăzi, chef s-a gândit să aducă un pic în emisiune gustul copilărie și a pregătit gogoși pufoase.
Gogoșile sunt cel mai adesea asociate cu copilăria petrecută la bunici. Gustul lor aromat ne amintesc cu drag de momentele lipsite de griji și de momente de tihnă.
Viviana Sposub a intrat în bucătărie pentru a „fura” meseria Patriziei și să afle cum se pregătesc gogoșile.
Viviana: Ce gătim astăzi?
Patrizia Paglieri: Viviana, astăzi facem gogoși.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi
Viviana: Ce surpriză și pentru băieți.
Patrizia Paglieri: Am topit 10 grame de drojdie în lapte călduț și acum lucrez un pic și apoi pun ouă, 3-4 ouă, vedem. 70 de grame de unt, 50 de zahăr, o coajă de lămâie.
Viviana: Le facem simple sau adăugăm gem sau ciocolată.
Patrizia Paglieri: Simple!
De asemenea, așa cu și-a obișnuit telespectatorii, dar și colegii, chef pregătește și a doua rețetă, care este un pic mai exotică.