Gökçe Bahadır, protagonista serialului ”Tablou de familie”, o artistă completă. La fel ca personajul pe care îl interpretează, frumoasa actriță a trecut ea însăși printr-un divorț dureros

Autor: Diana Tilă

“Tablou de familie” Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, din 27 iunie, la Kanal D!

Premiera noului serial va avea loc joi, 27 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D

Serialul "Tablou de familie", ce va avea premiera pe 27 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D, are toate ingredientele unei producții de succes. Intriga savuroasă, povești de dragoste neîmpărtășite, trădări și fantome ale trecutului care bântuie prezentul personajelor bine conturate sunt doar câteva dintre elementele cheie ale acestui nou serial ce va fi difuzat de Kanal D.

Citește și: Gökçe Eyüboğlu revine pe micile ecrane în serialul „Tablou de familie”, ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D

Gökçe Bahadır, protagonista serialului ”Tablou de familie”, a trecut printr-un divorț dureros

Gökçe Bahadır ține capul de afiș al acestui serial, iar frumoasa actriță o va interpreta pe Azra Günay, o avocată de succes specializată în divorțuri. Colaborează cu mama sa, Çolpan Cevher, interpretată de Sumru Yavrucuk, însă un conflict cu cea din urmă o determina pe Azra să părăsească firma de avocatură și să colaboreze cu una concurentă.

Azra Günay este o femeie de succes, căsătorită cu un coleg de facultate, avocat la rândul său, Sergen, și este mama a trei copii. Viața, însă, îi dă lovitură după lovitură. Despărțirea de mama sa în plan profesional este urmată de perspectiva unui divorț după ce află că a fost înșelată.

Ironia face ca în aceste momente de cumpănă din viața sa, să reapară tatăl său, Faruk, cel care și-a abandonat familia cu ani în urmă, pe când Azra era doar un copil.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Frumoasa Gökçe Bahadır face un rol memorabil, având în vedere că actrița a trecut ea însăși, în 2012, printr-un divorț de Ali Sunal, după doar un an de căsnicie. În 2022, însă, a mai dat o șansa căsniciei și s-a căsătorit cu celebrul producător și interpret, Emir Ersoy.

Celebra actrița are 42 de ani și este originară din Istanbul. A absolvit Departamentul de Radio și Televiziune al Akademi Istanbul și a studiat actoria la Müjdat Gezen Art Center. În timp ce studia la Academie, a prezentat și un program radio la Fenerbahçe FM. După absolvire a lucrat ca VJ la Best TV și apoi ca prezentator al programului Sinyal de la Show TV. Are în palmares numeroase roluri în seriale TV și filme de lung metraj, pentru care a fost premiată la diverse gale dedicate cinematografiei turcești.

Când nu este pe scenă, Gökçe Bahadır adoră să danseze, să citească, însă cea mai mare bucurie a sa este să cânte. De altfel, frumoasa artistă are o voce de invidiat, dovadă fiind piesele care au cucerit topurile și inimile publicului din Turcia.

Citește și: “Tablou de familie” Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, din 27 iunie, la Kanal D!

Nu ratați din 27 iunie, de la ora 20:00, premiera noului serial "Tablou de familie", o producție impresionantă, ce va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, la Kanal D.