Gökçe Eyüboğlu, actrița care dă viață personajului Sanem în serialul „Tablou de familie”, transformare uluitoare de look! Iată cum arata in prezent celebra actriță

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2024, 18:26

Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”, apariție de senzație in mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasa de look a recurs renumita actriță!

Gökçe Eyüboğlu are 40 de ani și este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cei aproape 15 ani de activitate pe platourile de filmare ambițioasa actriță a dovedit un talent desăvârșit, o carisma aparte și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa Gökçe Eyüboğlu încă din anul 2010 când a jucat în serialul Dragoste și pedeapsa, în care a jucat rolul Pinar, apoi a revenit la Kanal D, în anul 2023, în serialul Promisiunea, cu rolul Deniz.

Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look

Unul dintre cele mai recente roluri jucate de talentată actrița Gökçe Eyüboğlu a fost cel din serialul Tablou de familie, în care a dat viață personajului Sanem, o avocată ambițioasă și curajoasă.

Citește și: Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

La scurtă vreme după încheierea filmărilor pentru această producție, îndrăgita actriță și-a surprins fanii cu o apariție uluitoare în mediul online. Gökçe Eyüboğlu a publicat câteva imagini de senzație pe contul ei de Instagram, în care și-a făcut apariția cu un look schimbat. Aceasta a recurs la extensii de par și a schimbat și culoarea părului. Fanii săi au fost încântați de transformarea fizică a actriței și i-au transmis impresii și aprecieri.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gökçe Eyüboğlu, actrița din serialul „Tablou de familie”, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Gökçe Eyüboğlu a venit pe lume în anul 1983, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama, dar și oportunitatea de a studia. Gökçe a început să cocheteze cu teatrul încă din timpul liceului și s-a remarcat datorită talentului ei nativ.

Citește și: CULISE. Imagini inedite de la sedinta foto pentru serialul “Tablou de familie”. Iata cum s-au distrat actorii la shooting

După încheierea liceului, Gökçe a hotărât să se îndrepte către Facultatea de Științe politice și Administrație publică, pe care a absolvit-o cu succes, însă treptat, această a realizat că nu va putea profesa în domeniul studiat și s-a reorientat către Academia 35.5 Art House, unde a studiat Artele Spectacolului cu celebra actriță Vahide Percin și renumitul actor Altan Gordum.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.