Gökçe Eyüboğlu revine pe micile ecrane în serialul „Tablou de familie”, ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D

Autor: Diana Tilă

Gökçe Eyüboğlu

Ca si personajul pe care îl interpretează, actrița a trecut printr-o poveste de viață dureroasă.

Actrița Gökçe Eyüboğlu, cunoscută publicului din România pentru rolul memorabil al lui Deniz Akbaş în serialul „Promisiunea”, se întoarce din 27 iunie pe micile ecrane cu un nou rol provocator în producția „ Tablou de familie”. Serialul, care va fi difuzat de Kanal D, o prezintă pe Gökçe în rolul Sanem, o avocată rebelă și dură, cu un suflet măcinat de suferințe ascunse.

Citește și: “Tablou de familie” Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, din 27 iunie, la Kanal D!

Gökçe Eyüboğlu revine pe micile ecrane în serialul „Tablou de familie”

„Tablou de familie” spune povestea complicată a lui Sanem, o avocată specializată în divorțuri, care nu mai crede în instituția căsătoriei din cauza experiențelor personale dureroase. Deși în exterior afișează o atitudine de neînfrânt și de neînduplecat, Sanem ascunde o lume interioară fragilă.

 Personaj profund și complex, Sanem va capta atenția telespectatorilor inca de la prima apariție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ca o ironie a sorții, după încheierea filmărilor pentru acest serial, în 2022, Gökçe Eyüboğlu a încheiat propria căsnicie de 14 ani. Fostul cuplu a divorțat de comun acord la Tribunalul din Istanbul, într-o ședință care a durat doar 10 minute, cei doi menționând că doresc să păstreze detaliile despărțirii confidențiale.

Gökçe Eyüboğlu, în vârstă de 40 de ani, s-a născut la Istanbul și a fost pasionată de actorie încă din copilărie. Absolventă a unei facultăți de administrație publică, ea și-a urmat adevărata pasiune studiind la Akademi 35.5 Art House. Și-a câștigat faima internațională cu rolul Ceyda în serialul „Kadin”, la vârsta de 34 de ani, și de atunci a continuat să fascineze publicul cu talentul său excepțional.

Citește și: Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor înainte de a fi cooptat în distribuția serialului

Din 27 iunie, de la ora 20:00 serialul “Tablou de familie” aduce la Kanal D povești de viață complexe, secrete de familie ce se devoalează pas cu pas, dragoste, trădare, dar și loialitate și, nu în ultimul rând, separarea, ca modalitate de depășire a conflictelor, dar și ca vârtej al emoțiilor și strategiilor de tot

felul.    Serialul va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.