Gol si mai ieftin! Preturile au intrat la apa pe litoral

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

S-a incheiat minivacanta, au inceput marile reduceri pe litoral. Iar, azi-dimineata, la Mamaia, oferta suna cam asa: preturi cu 15 % mai ieftine decat pana acum, iar bonus, sute de metri de mal verde!

Greu au picat la buzunar zilele libere de la Guvern. Turistii care au venit de saptamana trecuta vor pleca acasa si mai suparati, si mai saraci.

 

Pana ieri, preturile au fost atat de sus, incat abia te puteai apropia sa-ti iei un sezlong pe plaja. Acum, insa, cei care au ales sa-si ia vacanta de azi sunt cei mai castigati.

 

Bine pentru turisti, rau pentru comercianti.

Daca mare parte din vara, si-au frecat mainile de bucurie cand vedeau cum cresc incasarile, de azi situatia s-a schimbat. Pe plaja aproape goala ai loc sa intorci si un tractor, iar parcarile pline ochi sunt deja o amintire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Ca sa nu mearga in pierdere, comerciantii

au gandit fel de fel de strategii. La Eforie preturile au scazut  cu 30%. Pai cum sa nu fie turistii cei mai fericiti?

 

Si nu e tot. Peste doua saptamani tarifele vor scadea si mai mult, semn ca vara e pe duca.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.