“Gomez si Tavares se intorc”, doi politisti cum nu se poate mai diferiti

Editor: Bogdan Mihai Autor: M.A.
Actualizat: 29 aug 2021, 23:35

Sambata, 10 mai, de la ora 23:30, Kanal D difuzeaza filmul “Gomez si Tavares se intorc”, o ecranizare in regia lui Gilles Paquet-Brenner si Cyril Sebas, ce ii are ca protagonisti pe Stomy Bugsy si Titoff.

Actiunea se petrece in Marsilia. Strazile au cazut, de curand, in mana gangsterilor, iar politia trebuie sa raspunda unei provocari serioase. Se face apel la cei mai buni oameni pentru aceasta misiune: Gomez si Tavares, doi oameni cum nu se poate mai diferiti.

Gomez, un profesionist in adevaratul sens al cuvantului si renumit pentru incoruptibilitatea sa, si-a castigat reputatia de ofiter ambitios si incoruptibil.

Este un tip dur, chemat pentru cele mai dificile cazuri de crima. Tavares este pustiul tipic de pe strazile Marsiliei. Nu accepta critici si este atras de micile atentii financiare. Situatia devine tot mai complicata in Marsilia, dar Gomez si Tavares le pregatesc gangsterilor o surpriza pe cinste.

Nu rata, sambata, 10 mai, de la ora 23:30 la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.