Gonul din serialul "Hercai" traieste o frumoasa poveste de dragoste cu unul dintre carismaticii actori din distributia productiei! Cine i-a cucerit inima celebrei Oya Unustasi?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iul 2022, 07:10
video Foto(12)

Oya Unustasi care interpreteaza rolul lui Gonul in serialul "Hercai", logodita cu unul dintre actorii aceleiasi productii turcesti.

Oya Unustasi s-a nascut in anul 1988, in Istanbul, dintr-o familie cu origini mixte. Astfel bunicii din partea mamei provin din Bulgaria, iar cei din partea tatalui au radacini grecesti. Oya este mezina rasfatata a familiei sale, aceasta mai are doua surori si un frate mai mari, pe care ii adora si alaturi de care prefera sa petreaca timp liber.

Oya Unustasi, o actrita talentata si un model de succes in Turcia!

Pentru ca parintii sai i-au descoperit inca din copilarie talentul muzical, au indrumat-o peste ani sa urmeze studii in domeniul muzicii, desi avea inclinatii si spre actorie. Astfel ca, atunci cand a venit vremea, Oya Unustasi a decis sa studieze la Facultatea de Muzica, Sectia de flaut, in cadrul Universitatii Mimar Sinan din Istanbul. Insa la un moment dat Oya a ales sa revina la o alta mare pasiune a sa, actoria si a urmat studii de specializare in domeniu, in cadrul unei scoli private din Istanbul, sub indrumarea unei celebre actrite Ayla Algan.

Astfel, in anul 2010, Oya Unustasi si-a facut debutul in actorie cu un prim rol intr-un serial de televiziune Kaybedenler "Kulübü", care i-a adus un succes rasunator. In paralel, frumoasa actrita a inceput sa cocheteze si cu modelingul, profitand de silueta ei perfecta si de inaltimea corespunzatoare cerintelor, asa ca in anul 2013 a participat la primul ei concurs de Miss din Turcia, unde s-a numarat printre concurentele finaliste.

Au mai urmat si alte roluri in seriale turcesti de succes, insa in 2015, Oya Unustasi a primit primul rol principal din cariera sa, in productia "Kalbim Ege’de Kaldı", in care a jucat alaturi de actorul Alper Saldiran. In anul 2018 s-a remarcat intr-un alt rol de succes, chiar daca a fost unul secundar, cel al cadanei Sugay, in serialul "Dirilis Ertugrul", care a facut furori si pe platforma Netflix.

Cel mai recent rol interpretat a fost cel din serialul "Hercai", Gonul, acolo unde a jucat alaturi de iubitul ei din viata reala, Ahmet Tansu Tasanlar, carismaticul actor care joaca rolul lui Azat in aceeasi productie. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste inca din anul 2015, cand s-au cunoscut pe scena teatrului national din Istanbul, acolo unde jucau impreuna intr-o piesa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De atunci Ahmet Tansu Tasanlar si Oya Unustasi sunt nedespartiti si mai mult decat atat, in urma cu doar cateva saptamani acestia s-au logodit chiar pe platourile de filmare ale serialului Hercai, in prezenta tuturor colegilor lor.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Kanal D, prima opțiune a telespectatorilor din întreaga țară, cu serialul “Hercai”