Gonul din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de mama sa! Iată imaginea emoționantă publicată de celebra actriță Gözde Seda Altuner, pe contul ei de socializare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 nov 2022, 18:17
video Foto(4)

Gözde Seda Altuner, care a dat viață personajului Gonul, în serialul Infidelul, face parte din categoria celor mai apreciate actrițe din generația tânăra.

Gözde Seda Altuner este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație, care s-a remarcat prin talent, carisma, pasiune pentru profesie și o frumusețe uluitoare. În cei aproape douăzeci de ani de carieră fulminantă, renumită actrița a încântat publicul din Turcia și din străinătate cu multe roluri magistral interpretate în seriale și filme artistice de excepție. Dincolo de viață profesională, Gözde se declara o familistă convinsă.

Chiar dacă nu are încă propria ei familie, actrița își adoră părinții și fratele și petrece mult timp în compania lor când nu este prinsă în proiecte ample.

Gonul din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de mama sa

Născută în anul 1982, în Istanbul, Gözde Seda Altuner a crescut și a primit o educație de seama alături de fratele ei din partea părinților, care au făcut mereu mari sacrificii materiale pentru a le oferi tot ceea ce aveau nevoie.

Pentru că a visat încă din adolescență să devină o actrița celebra, Gözde Seda Altuner a studiat actoria peste ani în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen, acolo unde a pus bazele carierei strălucite de astăzi.

Citește și: Gonul din serialul Infidelul, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată renumita actriță Gözde Seda Altuner, când nu se află pe platourile de filmare!

În anul 2005, Gözde Seda a fost cooptată în primul ei proiect de televiziune, în producția Ev Hapsi, în care a jucat un rol secundar, dar care i-a adus succes și i-a deschis drumul către ascensiunea în carieră. Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Infidelul, în care a jucat rolul Gonul și care i-a adus de asemenea un succes răsunător chiar dacă a fost un rol secundar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa și talentata Gözde Seda Altuner încă din anul 2010, când a jucat în serialul Trădarea, apoi actrița a revenit, în producția Furtună pe Bosfor, în rolul Leyla, iar de curând aceasta poate fi urmărită

în serialul Infidelul, difuzat vineri și sâmbătă, la Kanal D.

Dincolo de viața profesională presărată cu succese, Gözde Seda Altuner nu se consideră o femeie împlinită, deoarece nu și-a întemeiat încă propria familie, însă își adoră părinții și fratele alături de care petrece mult timp atunci când nu se află pe platourile de filmare. De curând, celebra actrița a publicat pe contul lui de socializare o imagine sugestivă în care apare alături de mama ei, de pe vremea în care ea era un bebeluș.

Citește și: Asya și Derin, în pericol de moarte! Aflați ce se va întâmpla cu cele două rivale, după ce Derin va provoca un accident teribil, în această seară, într-un nou episod palpitant din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.