Gonul din serialul Infidelul, schimbare uluitoare! Iată cât de mult s-a îngrășat celebra actriță Gözde Seda Altuner și cum arată la câteva luni după încheierea filmărilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 nov 2022, 15:31
Gözde Seda Altuner Foto(4)

Gözde Seda Altuner, in rolul Gonul din serialul Infidelul

Sursa: Instagram Gözde Seda Altuner

Gözde Seda Altuner face parte din categoria celor mai frumoase și talentate actrițe ale Turciei, însă în ultimele luni celebra actriță a luat foarte multe kilograme în plus. Iată cum arată în prezent!

Gözde Seda Altuner a debutat pe platourile de filmare în urmă cu șaptesprezece ani, iar în prezent continuă să se bucure de mari succese și de admirația publicului din Turcia și de peste hotare, datorită rolurile sale magistral interpretate în seriale și filme de excepție. Cel mai recent rol jucat de talentată actrița este cel din producția fenomen, Infidelul, în care a dat viață personajului Gonul, care i-a adus un succes răsunător.

Celebra actrița a mărturisit faptul că pentru acest rol a fost nevoită să recurgă la un regim de îngrășare deoarece trebuia să arate mult mai matură decât vârstă ei reală, astfel că a luat multe kilograme în plus de-a lungul celor doi ani de filmări, ajungând în prezent să se îngrașe foarte mult spre marea uluire a fanilor săi.

Gonul din serialul Infidelul, schimbare uluitoare de look! Iată cât de mult s-a îngrășat celebra actriță Gözde Seda Altuner

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentata Gözde Seda Altuner în urmă cu mulți ani, când a jucat în serialele Trădarea și Furtună pe Bosfor, iar de curând aceștia o pot urmări tot la Kanal D, în serialul Infidelul, difuzat vineri și sâmbătă, de la ora 20:00.

Citește și: Gonul din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de mama sa! Iată imaginea emoționantă publicată de celebra actriță Gözde Seda Altuner, pe contul ei de socializare!

Deși are 40 de ani, renumită actrița se numără printre puținele vedete de calibru din Turcia, care încă nu au recurs la intervenții estetice de amploare și a preferat să arate cât mai natural. Însă în clipa în care aceasta a acceptat rolul Gonul din serialul Infidelul, a fost nevoită cu câteva luni înainte de începerea filmărilor să se îngrașe deoarece așa impunea scenariul. Astfel, îndrăgita actrița a început să ia destul de multe kilograme în plus și pe parcursul celor doi ani de filmări, ajungând în prezent să se îngrașe foarte mult, față de cum arată cu

câțiva ani în urmă, când nu avea o siluetă perfectă însă era mult mai slabă decât acum.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate acestea, Gözde Seda Altuner nu s-a sfiit să se afișeze în mediul online, semn că se simte bine în pielea ei chiar și cu mai multe kilograme în plus. Actrița a publicat recent câteva imagini in care apare în continuare cu zâmbetul pe buze și foarte optimistă.

Citește și: Gonul din serialul Infidelul, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată renumita actriță Gözde Seda Altuner, când nu se află pe platourile de filmare!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.