Gonul din serialul Infidelul, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată renumita actriță Gözde Seda Altuner, când nu se află pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 nov 2022, 17:30
video Foto(5)

Gözde Seda Altuner, care dă viață personajului Gonul în serialul Infidelul, se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia.

Gözde Seda Altuner are 40 de ani și se poate mândri cu aproape două decenii de experiență pe platourile de filmare. Frumoasă actrița a cucerit inimile telespectatorilor cu talentul desăvârșit și cu frumusețea ei răpitoare încă de la primele ei apariții pe micile ecrane. Publicul din România a cunoscut-o pe carismatică actrița în urmă cu câțiva ani când a jucat în distribuția serialelor Trădarea și Furtună pe Bosfor, iar de curând această a revenit la Kanal D în producția Infidelul, în rolul Gonul.

Îndrăgită actrița se numără și printre puținele vedete care încă nu au apelat la intervenții estetice de înfrumusețare și a mizat doar pe naturalețea ei încântătoare. 

Gonul din serialul Infidelul, surprinsă fără machiaj

Gözde Seda Altuner a venit pe lume în anul 1982, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a crescut în spiritul tradițiilor turcești și al valorilor importante ale religiei musulmane.

Părinții săi i-au descoperit încă din adolescență talentul actoricesc și pasiunea pentru actorie și de atunci au sprijinit-o să urmeze o carieră în acest domeniu. Astfel, la vârsta majoratului, Gözde Seda a început să studieze la Secția de Teatru în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen.

Citeste si: Doliu în cinematografia din Turcia! Unul dintre cei mai apreciați actori ai generației de aur s-a stins din viață astăzi! Iată ce mesaj emoționant a transmis celebrul Caner Cindoruk, în memoria mentorului său!

Iar în anul 2005, tânăra actrița a debutat pe platourile de filmare ale producției Ev Hapsi, cu un rol secundar, care a însemnat primul pas către carieră strălucită de astăzi. Treptat, Gözde Seda Altuner a început să fie din ce în ce mai apreciată de marile case de producție din Turcia și a fost cooptată în numeroase proiecte de televiziune și de cinema. În anul 2020, frumoasa actrița a acceptat să facă parte din distribuția serialului Infidelul, în rolul Gonul, o femeie puternică și ambițioasă, care lupta neîncetat pentru familia ei. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este și câți ani are Gözde Seda Altuner, actrița care joacă rolul Gönül în noul serial Infidelul! Iată cum arăta celebra actrită inainte de a lua mai multe kilograme in plus!

Dincolo de platourile de filmare, Gözde Seda Altuner este o femeie la fel de ambițioasă că și cea din cel mai recent proiect al ei, însă nu se declara împlinită pe deplin deoarece încă nu și-a clădit propria familie. Celebra actrița se numără printre puținele vedete apreciate pentru naturalețea ei și pentru faptul că nu apelat la tot felul de diete minune pentru a arată că un fotomodel ci se mândrește cu aspectul ei fizic deși nu poate fi considerat un etalon.

De curând, această a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini în care apare fără machiaj, iar fanii ei au fost extrem de încântați de tenul ei perfect.  

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.