Gonul primește o lecție din partea lui Șengul, care trimite pe cineva să-i distrugă restaurantul. Orhan este îngrozit de tot ce se întâmplă. Ayla întrunește consiliul de administrație al școlii pentru a-i exmatricula pe Omer și pe Ogulcan

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 feb 2023, 18:56
Șengul află prea târziu despre asta. Orhan nu crede că ea este nevinovată și vrea să divorțeze. Foto(4)

Șengul află prea târziu despre asta. Orhan nu crede că ea este nevinovată și vrea să divorțeze.

Sursa: Captură KANAL D

Evenimente neasteptate se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Serialul fenomen ”Totul pentru familia mea”, pe care îl puteți urmări de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în atenția telespectatorilor povestea impresionantă a fraților Eren, rămași orfani, care se luptă din greu să supraviețuiască. După moartea lui Kadir, fratele mai mare și capul familiei, Omer, Emel și Asiye se luptă cu morile de vânt.

Omer îl găsește pe Ogulcan pe șantier

Omer îl găsește pe vărul său pe șantier și reușește să-i salveze viața, înainte ca muncitorul care se ocupă de fundație să toarne ciment peste groapa în care se află Ogulcan.

Spre norocul lui Ogulcan, Gonul sosește la timp acasă la familia Eren și plătește costul motocicletei, înainte ca șeful tânărului să depună plângere împotriva lui.

Suzan se căsătorește până la urmă cu Akif, după ce Harika descoperă că Nebahat a făcut montajul de la nuntă, nu el.

Citește și: Kaan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Iată ce a transmis tânărul Eren Ören colegilor săi! „A fost o aventură lungă și frumoasă! La revedere, Kaan Atakul!”

Șengul i-a povestit unei colege de celulă că Gonul vrea să-i fure soțul și femeia trimite pe cineva să-i distrugă restaurantul și să-i spună să-l lase în pace pe Orhan.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Șengul află prea târziu despre asta. Orhan nu crede că ea este nevinovată și vrea să divorțeze.

 Ayla întrunește consiliul de administrație al școlii pentru a-i exmatricula pe Omer și pe Ogulcan. Ei nu se apără, dar Harika îi spune lui Suzan cum Emir și Tolga au început totul, furând motocicleta lui Ogulcan.
Datorită ei, băieții scapă de exmatriculare iar Emir și Tolga sunt pedepsiți.

Noi eveniment pline de neprevăzut se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care tânărul Eren Ören a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kaan! A fost nevoit carismaticul actor să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?