Gönül, rivala lui Şengül din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Evrim Doğan, în vârstă de 45 de ani, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2023, 21:41
Foto(5)

Evrim Doğan este actrița care interpretează rolul Gönül în serialul Totul pentru familia mea. Iată cum arată carismatică Evrim atunci când renunță la machiaj.

Producția Totul pentru familia mea a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu o poveste emoționantă de viață și cu o distribuție de excepție alcătuită din actori celebri și apreciați pentru talentul lor desăvârșit, dar și din tineri la fel de talentați aflați la început de carieră. Printre actorii celebri care au jucat magistral în serialul Totul pentru familia mea se numără și frumoasă Evrim Doğan, care a interpretat rolul Gönül.

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superbă actrița încă din anul 2018, când a jucat în serialul Povestea noastră, în rolul Şeyma. Dincolo de platourile de filmare, Evrim este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal. Deși are 45 de ani, aceasta își păstrează aceeași frumusețe răpitoare.

Gönül, rivala lui Şengül din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj

Evrim Doğan a venit pe lume în anul 1977, în Ankara, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație aleasă dar și posibilitatea de a-și îndeplini marele vis de a deveni o actriță celebra. Pentru că și-a descoperit încă din adolescență pasiunea pentru actorie, Evrim a decis după absolvirea liceului să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Conservatorului de Stat al Universității Anadolu, unde a fost admisă cu brio.

Citește și: Gönül, rivala lui Şengül din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Evrim Doğan, în vârstă de 45 de ani, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 2004, actrița Evrim Doğan a debutat pe platourile de filmare ale producției Cennet Mahallesi, cu un prim rol secundar, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Dovedind un talent uluitor, Evrim a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în seriale și filme artistice de excepție, care i-au adus mari reușite de-a lungul timpului. În anul 2022, Evrim Doğan a fost cooptată în distribuția producției Totul pentru familia mea, în care a interpretat magistral rolul Gonul, rivala diabolicei Sengul.

Evrim Doğan este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde își lasă prietenii virtuali să o descopere așa cum este ea în viață reală, dincolo de lumina reflectoarelor.

Deși are 45 de ani, Evrim este la fel de frumoasă că la vârstă majoratului și își menține aceeași silueta. Îndrăgita actriță nu s-a sfiit să publice pe contul ei de socializare imagini în care apare fără pic de machiaj, lăsând la vedere un ten impecabil.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai amuzante ipostaze alături de partenerul ei de platou, Orhan! Iată cum au fost surprinși talentații actori Fadik Sevin Atasoy și Cüneyt Mete, în spatele camerelor de filmat!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.