Gonul si Azat din serialul HERCAI si-au unit destinele! Imagini exclusive de la fastuosul eveniment! Ce colegi de breasla le-au fost alaturi in cea mai importanta zi!

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 sep 2021, 12:18
azat din hercai Foto(11)
Gonul si Azat din serialul HERCAI s-au casatorit!
Sursa: Instagram

Actorii Oya Unustasi si Ahmet Tansu Tasanlar, care au dat viata personajelor Gonul si Azat in serialul HERCAI, s-au casatorit!

Dupa aproape sase ani frumosi de relatie, actorii Oya Unustasi si Ahmet Tansu Tasanlar, care au interpretat rolurile Gonul si Azat in productia fenomen "Hercai" au decis sa isi uneasca destinele. Fericitul eveniment a avut loc in Istanbul, intr-o locatie de poveste, cu invitati de seama si muzica traditional turceasca.

Gonul si Azat din serialul HERCAI si-au unit destinele!

La doar cateva luni dupa terminarea filmarilor pentru serialul "Hercai", care le-a adus un succes rasunator, actorii Oya Unustasi si Ahmet Tansu Tasanlar au hotarat sa se casatoreasca.

Desi se logodisera inca de anul trecut, cand inca filmau pentru serial, cei doi actori si-au dorit sa organizeze un eveniment ca la carte si sa aiba alaturi rudele si colegi de breasla apropiati.

Oya Unustasi a primit inelul de logodna anul trecut, chiar pe platourile de filmare, Ahmet Tansu Tasanlar, iubitul ei, i-a pregatit un moment romantic pe acoperisul unei cladiri din orasul Mardin.

Cei doi actori au jucat rolurile a doi indragostiti in productia Hercai, unde conform scenariului faceau parte din doua familii rivale, care se dusmaneau de moarte, insa cu toate acestea iubirea lor a fost mai presus de orice si in cele din urma s-au casatorit in secret si au plecat departe.

Citeste si: Azat din serialul "Hercai" si-a intalnit marea dragoste pe platourile de filmare! Iata cu cine este logodit celebrul actor Tansu Tasanlar!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La fericitul eveniment ce a avut loc in Istanbul, au participat rude, prieteni ai celor doi miri, insa si multi colegi de breasla, alaturi de care Oya si Tansu au filmat pentru serialul "Hercai". Astfel, printre invitatii de seama s-au numarat frumoasa Ebru Sahin, insotita de iubitul ei, Cedi Osman, Gülçin Santırcıoğlu, cea care i-a fost mama in productia Hercai, Güneş Hayat (Esma), Gülçin Hatıhan (Handan), Cahit Gök (Firat), Aslı Samat (Melike).

Indragita Ebru Sahin a participat la fastuosul eveniment alaturi de iubitul ei, Cedi Osman. Frumoasa actrita a stralucit intr-o rochie superba roz, extrem de sexy, iar iubitul ei a preferat o tinuta smart casual. Insa nimeni n-a reusit sa eclipseze eleganta si frumusetea miresei Oya Unustasi, care a imbracat doua rochii uluitoare. Mai intai aceasta a ales sa poarte o rochie traditionala pentru a respecta obiceiurile de nunta vechi si apoi a imbracat o nunta clasica si eleganta de mireasa.

Citeste si: Gonul din serialul "Hercai" traieste o frumoasa poveste de dragoste cu unul dintre carismaticii actori din distributia productiei! Cine i-a cucerit inima celebrei Oya Unustasi?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.