Google Pixel Watch vs. Apple Watch Series 8: Ce smartwatch e mai bun?

Autor: Bogdan Frațilă

După ani de zile de "vor, nu vor" din partea Google, compania a lansat în cele din urmă un smartwatch marca Pixel, dar cum e fata de Apple Watch?

Sursa: PixaBay

După ani de zile de "vor, nu vor" din partea Google, compania a lansat în cele din urmă un smartwatch marca Pixel, dar cum e fata de Apple Watch?

După ani de zile de "vor, nu vor" din partea Google, compania a lansat în cele din urmă un smartwatch marca Pixel conceput pentru a se confrunta cu cele mai bune ceasuri inteligente și fitness trackere de pe piață. Am oferit Pixel Watch, în valoare de 349 de dolari, o recenzie destul de pozitivă, datorită integrării sale strânse cu Fitbit, designului frumos și experienței excelente Wear OS 3.

Dar poate face față alegerii noastre pentru cel mai bun smartwatch pe care îl puteți cumpăra în Apple Watch Series 8 de 399 de dolari? La urma urmei, este unul dintre cele mai bune Apple Watch-uri de până acum, cu performanțe uimitoare, o mare varietate de aplicații acceptate, funcții excelente de urmărire a fitness-ului și o durată de viață a bateriei de o zi întreagă.

 


Design

Alăturat, Pixel Watch este cu siguranță ceasul mai atractiv. Estetica sa simplistă, asemănătoare unei pietricele, pare rafinată și elegantă, în timp ce Apple Watch Series 8 arată ca același dreptunghi curbat la care ne uităm din 2015. Nu este un design rău, în niciun caz, dar Google îl învinge în mod clar în ceea ce privește aspectul.
Pixel Watch vine în trei culori: Matte Black, Polished Silver și Champagne Gold.

Apple Watch Series 8 este livrat în culorile Midnight, Starlight, Silver și Product Red, precum și în câteva finisaje din oțel inoxidabil, inclusiv Graphite, Space Black și Gold. Toate aceste culori și finisaje arată foarte bine în ceea ce le privește, așa că vei găsi, fără îndoială, ceva care să se potrivească stilului tău, indiferent de ceasul pe care îl alegi.

Ambele sunt aparate de urmărire a fitness-ului excelente, destinate unor mulțimi diferite

Mulți ar susține că Apple Watch Series 8 este un tracker de fitness superior în comparație cu Pixel Watch. Pe hârtie, acest lucru este corect. Are toate instrumentele normale de urmărire a sănătății pe care le-ai căuta într-un smartwatch modern (ritm cardiac, oxigen din sânge, înregistrare electrică și ECG, pentru a numi doar câteva), împreună cu un nou senzor de temperatură a pielii și o mai bună urmărire a ovulației.

În plus, este unul dintre cele mai bune ceasuri pentru urmărirea somnului, datorită capacității sale de a vă analiza în profunzime tiparele de somn și chiar de a urmări schimbările de temperatură din timpul nopții. În plus, experiența de înregistrare a antrenamentelor și a altor date de fitness cu ajutorul aplicațiilor ceasului este de top.
Dar ceasul Pixel Watch nu rămâne mult în urmă. De fapt, este aproape umăr la umăr, cel puțin din perspectiva experienței generale.
Aveți un senzor de ritm cardiac, monitorizare a oxigenului din sânge, suport ECG, urmărire a somnului și multe altele- cam totul, cu excepția unui senzor de temperatură. Ceea ce face ca utilizarea ceasului Pixel Watch să fie unică în comparație cu Apple Watch este integrarea strânsă cu Fitbit, o experiență de urmărire a fitness-ului cu una dintre cele mai dedicate baze de fani din lumea tehnologiei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pixel Watch se ține pe picioare atunci când vine vorba de software

Odată cu Galaxy Watch 4 de la Samsung, Google a început în sfârșit să acorde din nou atenție sistemului de operare Wear OS. De atunci, compania a avut timp să îl dezvolte în ceva care să țină piept WearOS-ului de la Apple, iar Pixel Watch este dovada perfectă a acestui lucru.
Pe Pixel Watch, Wear OS 3 se simte în sfârșit ca un sistem de operare finalizat. Fețele de ceas sunt versatile și plăcute la vedere, interfața Quick Tiles de la Google este excelentă pentru a face referire la date din mers, cum ar fi numărul de pași sau vremea, notificările sunt ușor de gestionat și există o multitudine de aplicații terțe disponibile în Play Store. Dincolo de performanțele neregulate, Wear OS pare în sfârșit ceva pe care mă văd bazându-mă pentru a-mi duce ziua la capăt.
Desigur, wearOS 9 de pe Apple Watch Series 8 este în continuare cel mai bun sistem de operare pe care îl veți găsi pe un smartwatch. Nu numai că este mai fluid decât Wear OS, dar selecția de aplicații este de mai bună calitate, este mai receptivă și interfața de utilizare pare mai ușor de utilizat, în special pentru cei care cumpără un smartwatch pentru prima dată.


Concluzii

Pixel Watch se descurcă surprinzător de bine atunci când este comparat cu Apple Watch Series 8. Este acesta cel mai puternic smartwatch din lume? Nu. Poate rezista la fel de mult ca Apple Watch la o încărcare completă? Nu chiar. Dar este o privire interesantă în viitorul Wear OS? Absolut.

Pentru unii oameni, asta va fi suficient. Dar pentru toți ceilalți care doresc un smartwatch fiabil, fiabil, de lungă durată și puternic, Apple Watch Series 8 este o opțiune generală mai bună.

Citește și: Top 5: Stații electrice de până la 500 de euro pentru pene de curent

Citește și: Ce influenteaza autonomia unui E-scooter? Afla ce trebuie sa consideri

Citește și: Top 3: Cele mai bune Tablete 2023 până la 500 de euro

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.