Gorkem încearcă să îl manipuleze pe Fatih. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Gorkem și Fatih

Sursa: Captură YouTube

Episodul 72 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 24 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 72 al serialului “O dragoste”?

Conflictul dintre Gorkem și Nilay  începe să escaladeze în episodul 72 al serialului „O dragoste”, atunci când Gorkem se rănește singură, dând astfel vina pe Nilay.

Cu toate acestea, Pembe și Mustafa o cred pe Nilay când neagă că o astfel de întâmplare a avut loc, în timp ce restul familiei își dorește doar să treacă peste aceste momente tensionate.

Gorkem încearcă să manipuleze întreaga situație și îi spune lui Fatih că familia lui nu o acceptă, motiv pentru care trebuie să se gândească serios să se mute separat, doar ei doi.

De altfel, femeia îi spune bărbatului că soluția tuturor problemelor din familie ar fi aducerea unui copil pe lume, care să îi calmeze pe toți și să le pună un zâmbet pe buze.

Fatih nu își poate lua gândul de la Doga, iar sentimentul este reciproc, deoarece fiecare mic gest pe care îl face Giray pentru Doga o face pe fată să se gândească la Fatih și la perioada în care cei doi erau fericiți împreună. 

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 72- lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Urmărește online live serialul subtitrat “O dragoste” numai pe Kanal D

Postul de televiziune Kanal D încearcă să aducă noi producții care să atragă atenția telespectatorilor, iar serialul „O dragoste” a reușit să facă acest lucru, cu ajutorul poveștii pe care o are, dar și a schimbărilor de situație

ce au loc pe parcursul episoadelor. Doga este personajul principal feminin, ce se îndrăgostește iremediabil de la vârsta de 20 de ani, chiar în perioada în care află că a fost admisă la facultate. Fatih este norocosul ce i-a furat inima fetei, care provine dintr-o familie conservatoare. 

Citește și: Fatih, confruntare cu Doga! Ce vedem astăzi într-un nou episod din serialul „O dragoste”, de la 20:00, la Kanal D

Povestea lor de dragoste înflorește frumos, în special pentru că amândoi simt conexiunea specială pe care o au și se bucură din plin de aceasta, însă totul se va schimba atunci când Doga rămâne însărcinată, iar viața celor doi este dată peste cap. Această schimbare este una foarte mare, în special pentru familie lui Fatih, ce își dorește ca tradițiile să fie urmate.

Sila Turkoglu, ce o joacă pe Doga, este o tânără și talentată actriță cu vârsta de 24 de ani, este pe cale să devină una dintre cele mai strălucite prezențe din lumea cinematografiei. S-a născut și a crescut în frumosul oraș Izmir, din Turcia, unde și-a petrecut anii de formare și educație. La vârsta majoratului a decis să se mute în inima vibrantului Istanbul pentru a-și continua studiile în domeniul artistic.

Debutul său pe marile ecrane a avut loc în anul 2018, moment care a reprezentat începutul unei călătorii fascinante în universul cinematografic. De atunci, Sila nu a făcut decât să strălucească, interpretând roluri memorabile în numeroase proiecte de succes care au cucerit inimile publicului.

Dogukan Gungor îl joacă pe Fatih, are 27 de ani și s-a născut în inima Turciei, în orașul Ankara, într-o familie modestă care i-a oferit o educație solidă și sprijin pentru a-și urma visul de a deveni actor. Cu susținerea părinților săi, a avut oportunitatea să-și continue studiile și să-și construiască drumul în industria cinematografică. Recent, Dogukan a câștigat aprecierea publicului din România prin interpretarea sa remarcabilă în serialul "Promisiunea", unde a adus la viață personajul Hamit.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?