Gospodinele si-au pus sortul in cui! IATA ce vor sa faca de sarbatori pentru a avea si bucate pe masa dar sa fie si frumoase

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:39

Oltencele nu mai vor la cratita! Tinere sau batrane, femeile renuntara sa mai gateasca pentru sarbatori.

Pai de ce sa-si strice ele mainile si sa miroase a mancare, cand au o solutie mult mai la indemana? V-am facut curiosi? „M-am saturat de mancaruri, toata ziua sa stau in bucatarie! Anul acesta vreau sa fiu si eu o doamna!” zice tanti Petronela. Si… ca ea gandesc multe gospodine, care stau toata ziua la cratita. Vor sa fie servite asa cum numai unor adevarate doamne li se cuvine.

Tanti Petronela are 75 si de ani. O viata intreaga a gatit pentru sot, copii si nepoti. Ce sa mai: masa mare si oaspeti cu nemiluita. Mereu nearanjata si la cheremul tuturor, femeia a decis ca anul acesta sa-si puna sortul de bucatareasa in cui. Doamnele si domnisoarele vor folosi minunea inventata de curand- catering-ul. Suni, comanzi si mancarea gustoasa iti vine direct acasa!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aperitive,

gustari calde sau fripturi facute dupa retete elaborate si deserturi simandicoase. Tot ce-ti pofteste inima si cat iti permite buzunarul. Cu toate aduse la nas, nici nu-i de mirare ca doamnele nu mai vor sa stea la cratita. In loc de o sarmaluta-n oala, nu mai bine una-n par, la salonul de infrumusetare!

 

Taguri: