Gozde din serialul "Mireasa din Istanbul", actrita care a invins moartea! Frumoasa Didem Inselel a suferit de o boala crunta dar a reusit sa se vindece complet si sa isi continue cariera! Iata ce maladie a fost la un pas de a o rapune!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 dec 2018, 17:27
video Foto(7)

Didem Inselel este considerata una dintre cele mai talentate si expresive actrite din Turcia.

Didem Inselel s-a nascut in 1976, in Istanbul, intr-o familie de actori. A urmat cursurile Academiei de Radio si Televiziune si a jucat pana acum in numeroase productii de televiziune incepand din 2007, cand a fost cooptata in distributia serialului "Cu capul in nori". Au urmat apoi multe alte proiecte printre care s-a numarat si serialul "Bahar: Viata furata", in anul 2014, "Mireasa din Istanbul, in 2017, dar si in cateva filme artistice care i-au adus un succes rasunator.

 

 

In urma cu patru ani, actrita a suferit de o boala crunta, de altfel ereditara, numita feocromocitom. Este vorba despre o tumoare endocrina a medulosuprarenalei (celulele cromafine), fiind caracterizat prin secretie masiva de catecolamine. Insa, actrita a dezvaluit ca acum s-a vindecat si si se simte foarte bine. 

"Este o boala periculoasa pentru ca e greu de depistat.

Multe boli sunt foarte grave, tuturor sa le dea Dumnezeu sanatate", a adaugat ea.

 

 

Didem nu a vrut sa extinda foarte mult acest subiect si intrebata daca isi doreste sa se casatoreasca si mai ales daca isi doreste un copil, actrita a raspuns ferm ca i-ar placea, isna nu este momentul. "Sunt o adepta a casatoriei, oricum!"

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.