Grațiela a dezvăluit care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o la "Survivor România": "Am greșit pentru că..."

Autor: B.H.
Actualizat: 26 ian 2021, 00:10

Parcursul ei în emisiunea "Survivor România" nu a fost lipsit de controverse și certuri aprinse. Acum, Grațiela a dezvăluit care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o după emisiune.

Participarea la emisiunea "Survivor România" a făcut-o pe Grațiela Duban să își schimbe părerea despre anumite aspecte ale vieții, întreaga emisiune fiind o adevărată lecție pentru ea.

Citeste si: Cum arata Simina la doua saptamani dupa ce a nascut? Poza neretusata in care i se vad kilogramele in plus

După ce s-a întors acasă, aceasta a aflat că are o mulțime de susținători, dar și că sunt multe persoane care o judecă pentru felul în care s-a comportat în emisiune și pentru anumite decizii pe care le-a

luat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Grațiela a dezvăluit care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o la "Survivor România": "Am greșit pentru că..."

La câteva săptămâni după eliminarea de la "Survivor România", Grațiela a vorbit despre experiența trăită și despre lecția de viață pe care a învățat-o în acest show de televiziune. 

Citeste si: Motivul pentru care Livian nu ar putea avea niciodată o relație cu Ella: "Nu mă lasă..."

"De multe ori stau și ma gândesc, încerc sa cântăresc unde și de ce am “greșit”.

Am folosit ghilimelele pentru ca o parte din mine nu considera ca a “greșit”.Tot timpul îmi spuneam in sinea mea ca nu trebuie sa ma pierd pe mine ca om, ca trebuie sa fiu corecta. Dacă eu sunt corecta sigur cei din jur așa vor încerca sa fie și ei. Mama îmi spunea tot timpul “nimeni nu e ca tine, nimeni nu gandeste ca tine” și nu, nu spunea asta sa scoată in evidentă ca ea are un copil bun, ci încerca sa-mi spună sa nu am așteptări de la altii...
Jocul acesta Survivor e un joc pervers, te sucește și te răsucești de”n” ori... de multe ori nu mai vedeam care este “drumul corect”. Acest cuvânt “corect” m-a făcut sa “greșesc”. Si acum va întreb: cum poți sa greșești când tu încerci sa faci totul corect? Și totuși am greșit, pentru ca in dorința mea de a încerca sa fiu CORECTA am uitat sa fiu BUNA. Am revăzut azi un film bun, care mi-a răspuns intr-un fel la întrebările mele.
Acestea sunt cuvintele ce m-au făcut sa înțeleg: “Când ai de ales între a fi bun și a fi corect, alege sa fii bun”. Cred ca asta este cea mai importantă lecție pe care am învățat-o la Survivor. Voi ce alegeți?"
, a scris Grațiela pe instagram.

Citeste si: Nominalizare surpriză în echipa Războinicilor de la Survivor! Ea este prima propunere spre eliminare din această săptămână

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.