Gratiela de la Casa Iubirii, mesaj secret de la Aya de la Puterea Dragostei despre Odeh. Unde a dat nas în nas cu el: "Eu cred că a fost cu cineva"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 mai 2023, 01:30

Gratiela, suparata pe Odeh dupa ce a plecat la mare fara ea

Sursa: Instagram

Gratiela si Odeh formeaza unul din cele mai frumoase cupluri care s-au format in urma participarii la Casa Iubirii.

Gratiela și Odeh s-au cunoscut în Casa Iubirii, însă nu au rezistat foarte mult în show-ul matrimonial, alegând să își continue povestea de iubire dincolo de camerele de luat vederi, asta după ce concurenta a fost eliminata, iar tânărul a fost descalificat din emisiune. Însă, se pare că totul intre ei a culminat cu cea mai frumoasa relație, presărată pe alocuri și cum gelozii, neîncredere sau suspiciune, însă toate din dragoste.

Probleme in Paradis intre Gratiela si Odeh

Citeste si: Ce îi reproșează Grațiela lui Odeh la câteva săptămâni după ce au părăsit Casa Iubirii. Focoasa brunetă nu a mai rezistat și a spus ce are pe inimă

După superba vacanta petrecuta în Germania și după ce s-au întors în tara, Gratiela și Odeh au avut de înfruntat un episod de cumpănă în relația lor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Ne-am întors din Germania vineri. Am avut avion, el se duce acasă, eu acasă, sâmbăta țoață dimineața ne-am înțeles super bine prin mesaje, mi-a zis, iubita mea, vezi că am niste treaba cu niste băieți. Am zis bine, nu ne vedem azi, ok. Seara îmi zice că mănâncă ceva cu ei și rămâne să se joace pe calculator.

Am zis ok, l-am înțeles. Pe la 2 noaptea primesc doua mesaje de la Aya și îmi zice că ce fac? Unde ești? Eu i-am zis că în pat, dorm. Ea mi-a zis că: Am crezut că ești la mare că l-am văzut pe al tău pe aici. Nu mi-a venit să cred. Am zis că nu a văzut bine. Chiar mi-am făcut tot felul de scenarii. L-am tot sunat, i-am dat mesaje, am zis că o dormi.
Următoarea zi, se făcuse 12-13 și îmi zice: "Da, iubire, ce s-a mai întâmplat de data asta, m-ai zăpăcit. I-am zis să îmi răspundă că nu mă supăr. Și mi-a zis că a mâncat ceva cu băieții și a plecat la mare. Putea să mă ia și pe mine la mare. Și aveam dovada, aveam poza. Daca aș fi plecat la mare fară el, nu mi-ar mai fi vorbit câteva zile.
El ar trebui să aibă încredere în mine. Atât timp cât eu sunt cu capul pe umeri, eu cred că a fost cu cineva,
a spus Gratiela pentru Culisele Iubirii.

Gratiela l-a prins pe picior gresit pe Odeh 

Citeste si: Unde au plecat Odeh și Grațiela, după ce au părăsit ”Casa Iubirii”. Cei doi foști concurenți au vorbit despre planurile lor de viitor, dar și despre mutarea din țară: ”Ne mutăm aici”

Odeh: "Asta mi-a zissi atunci, dar în seara aia am băut, am fost cu băieții și am băut. Asta am făcut. Nu voiam să mă cert cu ea. Știam că se supară. Ea mai face așa pe nebuna, dar nu iau trenul să merg la mare cu fetele."

Gratiela: "De buna voie, era sa imi spui tu de la tine. Nu cred ca mi-ai fi spus daca nu te intrebam."