Gratiela Duban, nominalizata pentru eliminare la Survivor Romania! Primele ei declaratii

Autor: A.I.

Gratiela Duban a fost nominalizata de catre colegii ei pentru eliminare si va merge in fata publicului.

Gratiela a primit 4 voturi din partea colegilor, 3 s-au indreptat catre Sonny, iar un vot s-a dus catre Ghita, care a privit votul cu mare nedumerire.

"Un fleac, m-au ciuruit.

Eu sunt multumita de ce am facut aici, in aceste doua luni si jumatate. Pentru mine e important ce spun sotul meu, copilul meu si ei sunt foarte mandri de mine. Ei sunt oamenii dupa care ma ghidez in viata, nici dupa Elena, nici dupa Asiana, dupa nimeni de aici.

Nu mai vreau sa fac parte din aceasta echipa. Daca ei nu ma vor, nici eu nu-i vreau", a reactionat Gratiela Duban.

Dan Cruceru a remarcat in consiliul de nominalizare ca intre Gratiela Duban si Elena au existat tensiuni inca de la inceputul Survivor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena a sustinut ca nu are nimic personal cu Gratiela, iar Gratiela a spus ca nu are ce sa rezolve cu Elena. Elena a votat si ea pentru ca Gratiela sa fie trimisa in fata publicului.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.