Gratiela si Andrei Duban, un cuplu-soc! Uite ce reactie a avut blonda cand i s-a zis ca va avea baiat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

Gratiela Duban a povestit la Draga mea prietena ce reactie a avut cand a aflat ca va avea un baietel. Blonda era convinsa ca va avea o fetita, la fel si sotul ei Andrei.

##VIDEO100475##Gratiela Duban a dezvaluit ca in momentul cand a fost la medic impreuna cu sotul ei sa afle ce sex va avea copilasul din pantece, a avut o reactie cel putin neasteptata. De cand a aflat ca e insarcinata, sotia simpaticului actor Andrei Duban a crezut ca va fi fetita, la fel si partenerul sau de viata.

Actorul chiar isi alinta fetele spunandu-le printese, iar Gratiela abia astepta sa ajunga la momentul in care o vaimbraca si ii va facea parul intocmai ca o adevarata domnisoara.

Socul a fost cu atat mai mare cu cat la medic, cei doi au avut surpriza sa afle ca va fi un baietel in toata regula. Gratiela a inceput sa planga de furie ca nu va fi fetita, iar Andrei a fost singurul care s-a bucurat foarte tare ca va avea un mostenitor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.