Detalii picante despre întâlnirile secrete dintre Grațiela si Odeh! Unde s-au refugiat după eliminarea de la Casa Iubirii

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 apr 2023, 01:15

Unde au plecat Gratiela si Odeh dupa eliminarea de la Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Daca Gratiela a fost eliminata de la Casa Iubirii, Odeh inca se afla in cadrul reality show-ului, insa nici ca-i pasa de consecinte.

Legătura dintre Gratiela și Odeh este foarte puternica și se poate spune că cei doi s-au găsit, în sfârșit, și formează unul din cele mai frumoase cupluri în ciuda faptului că ea a fost eliminata din reality-show. După ce a ieșit din competiția matriomoniala, Gratiela a recunoscut că nu îi pare rău deoarece, pe de o parte își dorea să iasă din emisiune. Însă altul este motivul zâmbetului ei larg pe fata și anume faptul că relația ei cu Odeh, merge că pe roate, dovada stand și ultimele postări de pe rețelele de socializare ale fostei concurente Casa Iubirii.

Odeh și Gratiela au plecat într-o mini vacanta în Germania.

Citeste si: Grațiela o demască pe Bianca după ce a fost eliminată de la Casa Iubirii: "Își bate joc de Adrian, nu simte nimic pentru el!" Detalii exclusive despre relația celor doi concurenți

Gratiela, adevarul despre incalcarea regulamentului de la Casa Iubirii

Cei doi au postat imagini siropoase din avion în timp ce se țineau de mana și se sărutau. 

Și în emsiunea online Culisele Iubirii, Gratiela a vorbit foarte frumos despre iubitul ei: "Au mai fost și certuri, dar suntem și încăpățânați. Este drăgăstos, foarte dulce. El nu mă lasă să plec din Camera Roșie. Noi am avut 4 zile libere și simțeam nevoia să îl văd. Mi-am făcut un cont fals și i-am scris. Nu vorbeam chestii de emisiune. Câteva zile nu ne-am mai scris pentru că ne era frica.
Am decis să ne vedem a doua oara și am încălcat regulamentul de tot.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gratiela si Odeh, eliminati de la Casa Iubirii

Citeste si: Milionar american, botez de poveste în România! Administratorul Statuii Libertății și soția lui au făcut furori la petrecerea fiului lor

El a venit de la munte și nu l-am crezut că a fost cu un prieten, eu am plecat la mare.

Ne-am văzut în parc în noaptea respectiva. Apoi ne-am văzut seara următoare la hotel, luase el cazare să îmi facă o surpriza. Ne-am văzut și înainte de Gala și cam asta a fost. Nu îmi pare rău că m-am văzut cu el, a dezvăluit Gratiela. Eu tot eram eliminata, am trăit momentul, așa cum a zis și el.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.