Grațiela Teohari Duban este noua parteneră a lui Mihai Mitoșeru în emisiunea”Se striga darul”, de la Kanal D. Ce profesie are, de fapt, soția lui Andrei Duban?

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 27 iul 2022, 15:00
Grațiela Teohari Duban va prezenta ”Se striga darul” alături de Mihai Mitoșeru, la Kanal D

Grațiela Teohari Duban se alătură lui Mihai Mitoșeru în competiția adunării de zestre pentru miri în emisiunea ”Se strigă darul”, difuzată la Kanal D. Ce profesie are, de fapt, soția lui Andrei Duban?

Grațiela Teohari Duban este cunoscută în showbiz-ul românesc ca fiind soția lui Andrei Duban, însă puțini sunt cei care știu ce profesie are, de fapt, noua prezentatoare a emisiunii ”Se strigă darul”, de la Kanal D. Grațiela se alătură în cursa adunării de zestre pentru miri alături de Mihai Mitoșeru.

Ce profesie are, de fapt, Grațiela Teohari Duban, noua prezentatoare a emisiunii ”Se strigă darul”, de la Kanal D

După experiența Survivor România, Grațiela Teohari Duban se alătură echipei Kanal D și va concura cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri în emisiunea ”Se strigă darul”. Grațiela este cunoscută în showbiz drept soția lui Andrei Duban, iar de profesie este actriță. Tânăra a avut mai multe apariții televizate în mai multe emisiuni, ba chiar a participat și la Survivor România, sezonul 1.

Noua prezentatoare TV de la Kanal D a absolvit Facultatea de Actorie, iar după finalizarea studiilor s-a afirmat ca actriță pe scena Teatrului ”Toni Bulandra” din Târgoviște. În cariera sa de actriță, Grațiela a jucat în lungmetraje consacrate precum ”La bani, la cap, la oase”, unde a jucat în rol principal, ”Cafea foarte dulce” și ”Rămâi cu mine”.

Frumoasa Grațiela Duban este căsătorită cu actorul Andrei Duban și au împreună un băiat în vârstâ de 8 ani.

În prezent, soția lui Andrei Duban este actriță la Teatrul pentru copii Ion Creangă” din Capitală.

Frumoasa blondină este pregătită să intre în competiția darurilor alături de Mihai Mitoșeru în emisiunea fenomen ”Se strigă darul”.

”Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte.

Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un <rival> în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambitoasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! J. Să înceapă nunțile! ”, a declarat Grațiela Teohari Duban.”, a spus Grațiela Teohari Duban.

Citeste si: Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru, în goana după zestre, la “Se strigă darul”!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Grațiela Teohari Duban a participat la Survivor România, sezonul 1

Grațiela Teohari Duban a participat în primul sezon al competiției Survivor România din Republica Dominicană. Tânăra a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar după o eliminare controversată, aceasta a dezvăluit ce i s-a părut greșit în toată această experiență.

“De multe ori stau și ma gândesc, încerc sa cântăresc unde și de ce am “greșit”.

Am folosit ghilimelele pentru ca o parte din mine nu considera ca a “greșit”, a postat soția lui Andrei Duban.

Frumoasa blondină a încercat pe tot parcursul competiție să fie un om corect cu toată lumea, însă coechiperii ei nu au văzut-o așa cum credea ea, ci mai degrabă ca un ”junghi în coastă”.

”Tot timpul îmi spuneam in sinea mea ca nu trebuie sa ma pierd pe mine ca om, ca trebuie sa fiu corecta. Dacă eu sunt corecta sigur cei din jur așa vor încerca sa fie și ei.Mama îmi spunea tot timpul “nimeni nu e ca tine, nimeni nu gandeste ca tine” și nu, nu spunea asta sa scoată in evidentă ca ea are un copil bun, ci încerca sa-mi spună sa nu am așteptări de la altii...”, a continuat Grațiela. 

Citeste si: Grațiela a dezvăluit care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o la "Survivor România": "Am greșit pentru că..."

Citeste si: Grațiela a dezvăluit care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o la "Survivor România": "Am greșit pentru că..."