Grav accident feroviar in Argentina. 50 de morti si peste 675 de raniti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 11:05

Ieri, in jurul orei 8.36 (13.36 ora Romaniei) s-a produs la Buenos Aires un grav accident feroviar. Pana in prezent bilantul victimelor este de 50 de morti si 675 de raniti.

Accidentul s-a produs la o gara din centrul capitalei Argentinei. Un tren al companiei private TBA care asigura legatura dintre periferia vestica a orasului Buenos Aires si centrul capitalei a intrat in gara Once fara a frana, lovind tampoanele de la capatul liniei. Trenul transporta aproximativ 2000 de calatori.

Echipele de interventie au petrecut patru ore degajand victimele prinse intre fiare in primele doua vagoane. Potrivit Mediafax, pompierii si membrii serviciilor de Protectie civila au fost nevoiti sa taie acoperisul primelor vagoane pentru a poate scoate pasagerii.


Ministerul Transporturilor din Argentina a deschis o ancheta. Compania TBA, detinatoare a trenului, a precizat intr-un comunicat ca nu cunoaste inca cauzele teribilului accident.

Roberto Nunez, un sindicalist din cadrul Uniunii feroviare a declarat intr-un comunicat radio:

"Acest lucru se datoreaza lipsei intretinerii trenurilor, neregulilor, deficientelor" si unui serviciu care functioneaza in mod precar".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.