Grav accident in Craiova. Cinci persoane ranite, o ambulanta avariata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:17

Cinci persoane au fost ranite in nopatea de luni spre marti in Craiova intr-un accident rutier in care a fost implicata si o ambulanta.

Ambulanta transporta un cetatean polonez, angajat al fabricii Ford din craiova, care suferise o colica renala. La intersectia strazii Tabaci cu Bulevardul 1 Mai din Craiova autosanitara a fost lovita de un autoturism. Soferul acesteia nu a acordat prioritate ambulantei, care s-a rasturnat in urma impactului.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Medicul

Cristina Geormaneanu, purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, a declarat presei ca in urma impactului violent au fost ranite cinci persoane, patru dintre acestea fiind internate in spital. Pacientul, soferul ambulantei, o asistenta medicala si translatorul pacientului se afla sub supraveghere medicala. Soferul autoturismului vinovat de producerea accidentului a suferit rani usoare si nu a necesitat spitalizarea.