GRAV ACCIDENT pe linia tramvaiului 41: trei copii si un barbat au fost raniti! GALERIE FOTO exclusiva

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:49

Grav accident in Capitala, un barbat care se afla in masina cu cei doi copii nu s-a asigurat in momentul traversarii liniei de tramvai 41 si a fost lovit din plin de un tramvai care circula regulamentar pe linia 41.

Accidentul a avut loc in jurul orei 9.50, pe sensul Ghencea- Piata Presei Libere, dupa ce autoturismul a iesit din incinta complexului sportiv Steaua si a fost lovit de un tramvai caruia nu ii acordase prioritate, potrivit Regiei Autonome de Trasport Bucuresti (RATB). 

"Practic tramvaiul a impis masina, 5-6 metri deoarece nu a putut opri la timp"
, povestea vatmanul.  "Copiii au fost raniti la cap, nu grav.
El a iesit din stadion si in momentul cand a iesit in stadion tramvaiul l-a lovit din plin, iar impactul a fost puternic. Soferul a spus ca a avut timp si nu s-a gandit ca tramvaiul il va lua din plin"
, a declarat un martor la fata locului.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/poza3-8fa8fc0e74be752d9b6e12bc7ab2fb6b.jpg

 

Impactul a fost unul deosebit de puternic,  masina a fost lovita din plin si cei patru ocupanti ai masinii au fost raniti si trasnsportati la spital.

Vinovat se pare ca este soferul autoturismului care nu s-a asigurat inainte de a trece peste linia de tramvai. In momentul de fata traficul este blocat pe linia tramvaiului 41. Stire un curs de updatere!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 Vezi mai multe imagini de la fata locului in GALERIA FOTO de mai jos!