Gravida care a UIMIT o lume intreaga. Facea asta cu doua zile inainte de a da nastere copilului!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 13:45

Majoritatea femeilor gravide isi pregatesc bagajul si trusoul bebelusului cu cateva zile inainte de a da nastere. Nu si o femeie din Arizona care a preferat sa se antreneze la sala de forta.

Meghan Umphres Leatherman din Arizona, Statele Unite, a mers la antrenamente pe toata perioada sarcinii, ridicand haltere chiar si cu doua zile inainte e a da nastere unei superbe fetite. Ea a declarat pentru Daily Mail ca a preferat sa mearga la sala pentru antrenamente chiar daca avea dilatatie de 1 cm." Ma simteam bine, de ce nu m-as fi dus?", a intrebat ea retoric.

Tanara a facut sport pe toata perioada sarcinii.

Mergea la sala de cel putin patru ori pe saptamana si combina ridicarea greutatilor cu gimnastica si activitati de tip cardio. In afara de asta obisnuia sa alerge sau sa urce pe trasee montane. "T oate aceste activitati mi-au facut sarcina mai usoara", a adaugat Meghan.

Spre norocul ei, chiar a avut o nastere usoara, atat mama, cat si bebelusul fiind perfect sanatoase. In prezent, Meghan s-a hotarat sa ia o pauza de la activitatile sportive, dedicandu-se in totalitate ingrijirii fiicei sale.
Tanara a nascut pe 3 mai, insa, in maximum trei saptamani vrea sa reia activitatea la sala." Am vorbit cu doctorul si mi-a spus ca ma pot reintoarce peste trei saptamani", a continuat femeia. Asta da pasiune pentru sport! Ii uram si noi felicitari lui Meghan!





Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.