Gravida lui Silviu, scandal in direct la "Te vreau langa mine"! Cine este dar mai ales ce i-a transmis concurentului. Silviu a fost complet bulversat cand a auzit-o

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:53

Femeia pe care se presupune ca Silviu a lasat-o gravida a intrat in direct la "Te vreau langa mine" si i-a spus clar in fata ca nu are dreptul sa stie daca este sau nu gravida.

Gravida lui Silviu isi sustine punctul de vedere in continuare si e pe pozitii atunci cand a venit vorba sa dezvaluie in public daca mai e sau nu insarcinata, daca a facut sau nu avort. Ea a spus clar ca Silviu nu are niciun drept sa afle atat timp cat a parasit-o, lasand-o insarcinata.

Tanara si-a sustinut punctul de vedere extrem de agresiv si a fost atat de vehementa incat Gabi a luat atitudine si a rugat-o sa fie foarte serioasa si sa nu se mai joace cu viata celor din jur!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.