Grea e munca de primar! Iata cati edili pot fi gasiti la birou intr-o zi de lucru VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:39

Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea. Asa zice o vorba din popor , pe care realitatea o contrazice insa.

 Daca la oras angajatii statului trebuie sa fie la program pentru ca nu se stie cine ii cauta si cand, la tara lucrurile sunt mai lejere.. Primarul pleca si vine cand vrea, secretara isi face programul in functie de primar ...si uite asa timpul trece, leafa merge.

Ca sa ne facem o idee am luat la pas mai multe localitati din Vrancea, incercand sa dam de urmele alesilor.
Nu am batut la usa nici la prima ora nici la ultima din program..ci pe la mijloc ..Prima oprire o facem la primaria din comuna :Campineanca. 

Plecam de la campineanca si ne incercam norocul in urmatoarea localitate. Ne facem curaj si batem la usa capitonata, a primarului din Brosteni. Zece minute mai tarziu batem la alte usi, ale primariei din mera. 

In mai putin de o ora si in trei primarii diferite ne dam seama ca edilii exista..dar
lipsesc cu desarsire vorba lui nenea Iancu. Nu ne descurajam si continuam sa ii cautam pe altii...Dupa sapte kilometri ajungem in comuna Mera. Aici ghinion- primarul tocmai ce plecase, unde, nimeni nu stia nimic.  Cinci minute mai tarziu, o alta primarie. 


Insistam totusi si mergem la primaria din campuri..poate domn' primar e la lucru. Curiozitatea ne determina sa facem acelasi lucru intr o alta zi...asa ca batem la alte usi pe care scrie cu litere de o schioapa: primar Carligele.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.