Grecia a închis granițele pentru acești turiști. Care este motivul?

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 10:45

Grecia a închis granițele pentru acești turiști. Iată care este motivul pentru care autoritățile au luat o astfel de măsură.

Grecia a închis granițele pentru acești turiști. Grecia este țara care nu a înregistrat foarte multe cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, motiv pentru care autoritățile au impus reguli astfel încât numărul de îmbolnăviri să nu crească odată cu deschiderea sezonului estival.

Citeste si: Anunț despre al doilea val de coronavirus. Un expert german a dezvăluit ce va favoriza răspândirea virusului

Grecia a închis granițele pentru acești turiști. Care este motivul?

Grecia a luat decizia de a închide granițele pentru turiștii care vin din Serbia. Măsura se păstrează până pe data de 15 iulie, însă există posibilitatea ca intervalul de timp să fie prelungit în cazul în care situația o va impune. Autoritățile din Grecia au luat această măsură pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, în contextul în care, în Serbia, numărul cazurilor de îmbolnăvire a crescut foarte mult în ultimele săptămâni.

Excepție de la această restricție de călătorie fac deplasările care nu pot fi amânate, cum ar fi călătoriile în inters de serviciu, de afaceri. 

În Serbia, mai exact în capitala Belgrad, a fost declarată stare de urgență, după ce numărul cazurilor noi de coronavirus a crescut semnificativ, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Suntem deja in pericol! Alexandru Rafila, despre decizia CCR de a renunta la izolare si carantina

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Guvernul din Grecia a stabilit modul in care vor fi primiti turistii de la 1 iulie! Iata ce vor trebui sa completeze obligatoriu, cu 48 de ore inainte de intrarea in tara! 

Guvernul elen a stabilit modul în care vor fi primiți turiștii de la 1 iulie și a introdus un formular pe care toți călătorii trebuie să îl completeze cu cel puțin 48 de ore înainte de a intra în țară.

Guvernul din Grecia a stabilit modul in care vor fi primiti turistii de la 1 iulie! Autoritatile elene au introdus un nou protocol, care cere turiştilor să completeze un chestionar online cu 48 de ore înainte de sosirea în ţară, care conţine datele personale, precum ţara de origine sau ţările traversate în ultimele 15

zile. Completarea chestionarului va fi obligatorie până la data de 31 august.

Formularul se completează pe site-ul travel.gov.gr.

Aici, turiștii vor răspunde la întrebări legate de date personale, țara de origine, modalitatea de transport până în Grecia, țările vizitate în ultimele 15 zile, durata sejurului, adresa unde vor sta.

Citește continuarea aici.

Citeste si: China emite alertă pentru o boală mai gravă decât noul coronavirus