Grecia este urmărită de tragedii! Un bărbat în vârstă de 54 a fost găsit mort, după ce a zăcut ore în șir pe șezlong, în Creta

Author: Lavinia Medrea

Grecia este urmărită de tragedii! Un bărbat în vârstă de 54 a fost găsit mort, după ce a zăcut ore în șir pe șezlong, în Creta

Sursa: PixaBay

Încă o tragedie a avut loc în Grecia. De data asta, ore în șir a trecut neobservată de turiști. Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, a zăcut mort ore în șir pe șezlong, pe o plajă din Creta.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost găsit mort pe o plajă din Stalida- Grecia, unde vin des familii cu copii, pentru a-și petrece vacanța. Personalul de pe plajă a devenit suspicios după ce au văzut că soarele aproape apunea iar bărbatul nu se mai ridica de pe șezlong. Când și-au dat seama că ceva nu este în regulă, au apelat la serviciile de urgență, relatează România TV.

Bărbat în vârstă de 54 de ani, găsit mort pe un șezlong, în Grecia, Creta

Echipajul medical care s-a deplasat la locul tragediei i-au acordat bărbatului primul ajutor, după care a fost transportat la Spitalul Universitar din Heraklion, acolo unde nu s-a mai putut face nimic decât să se declare decesul.

Cauza morții bărbatului în vârstă de 54 de ani va fi stabilită după realizarea necropsie.

Între timp, autoritățile britanice au pornit procedurile pentru repatrierea decedatului.

Citeste si: Radu Dinu, tânărul de doar 25 de ani care s-a înecat în Grecia, a fost condus pe ultimul drum. Logodnica și părinții, sfâșiați de durere

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe insula Creta, s-au înregistrat temperaturi de peste 30 de Celsius în ultimele zile.

Pompierii de pe insulă s-au confruntat cu incendii de vegetație în Agios Vassiliou, unde au fost afectate sute de hectare de teren agricol, printre care și plantații de măslini, stupi și pășuni.

Masca de protecție, recomandată în Grecia

Masca de protecție a fost reintrodusă în Grecia, la nivel de recomandare. Autoritățile elene din insula Thassos sfătuiesc oamenii să poarte masca în toate locurile aglomerate, după ce au fost raportate mai multe cazuri de COVID-19.

Cu toate că nu s-a introdus o lege în acest sens, Directorul Centrului de Sănătate din Prinos a recomandat turiștilor şi localnicilor, pe Facebook, să poarte masca de protecție în toate locurile aglomerate.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al lui Radu, tânărul mort în Grecia, urmează să fie repatriat. Acesta a fost găsit după patru zile

Thassos este cunoscută drept „Insula de Smarald”, și este situată la 620 de kilometri față de Capitală.

Este una dintre locațiile preferate ale românilor pentru vacanțele de vară, în special anul acesta, când litoralul românesc este mai gol ca niciodată.