Grecia extinde restrictiile de calatorie pentru mai multe tari, printre care si Romania! Iata ce au decis autoritatile elene!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 ian 2021, 02:00
video Foto(4)

Autoritatile elene au extins interdictia de calatorie si restrictiile pentru mai multe tari. Masura isi propune sa protejeze calatorii si rezidentii din Grecia de o crestere a noilor cazuri de coronavirus.

Grecia extinde interdictia de calatorie si restrictiile pentru mai multe tari.  In ceea ce priveste calatoriile cu avionul, autoritatile elene au decis ca zborurile dintre Grecia şi Turcia ramana suspendate pana la data de 31 august. Pe de alta parte, zborurile dintre Grecia si Albania si Macedonia de Nord vor continua sa se efectueze doar pe Aeroportul Internaţional din Atena „Eleftherios Venizelos”, pana la data de 31 august, relateaza Greek Times, potrivit Mediafax.

Autoritatile din Grecia au extins interdictia de calatorie si restrictiile pentru mai multe tari, printre care si Romania

Toate persoanele care calatoresc in Grecia din Bulgaria, Malta, Romania si Emiratele Arabe Unite vor continua sa fie obligate pana la 31 august sa prezinte un rezultat negativ al testului Covid-19 la sosirea pe teritoriul Greciei. Testul nu poate fi mai vechi de 72 de ore inainte de sosirea lor in Republica Elena.

De asemenea, un rezultat negativ al testului va fi necesar si pentru pasagerii din Albania, Belgia, Republica Ceha, Olanda, Macedonia de Nord, Spania si Suedia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Teste false vandute la granita cu Grecia. Cat plateau turistii ca sa obtina un test negativ la coronavirus

Citeste si: Grecia, o nouă măsură pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Ce decizie au luat autoritățile?

In plus, Autoritatea elena de aviaţie civilă a prelungit pana la 31 august interdictia de intrare a cetatenilor proveniti din tari care nu sunt membre UE, exceptie facand pasagerii din următoarele state, care vor putea calatori in Grecia: Australia, Canada, Georgia, Japonia, Noua Zeelanda, Rwanda, Coreea de Sud, Thailanda, Tunisia,

Uruguay şi Emiratele Arabe Unite.

Totodata, ramane valabila pentru toti calatorii care sosesc in Grecia, completarea unui formular de localizare a pasagerilor (PLF) cu cel putin o zi inainte de sosire, furnizand informatii care vor include aeroportul de plecare si adresa prevazuta pentru sejurul lor in Grecia. (sursa: digi24.ro)

 

Taguri:

Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.