Greii fotbalului TREMURA! Sentinta se va da saptamana viitoare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Greii fotbalului romanesc au intrat in prelungiri! Sentinta care ar putea provoca un cutremur in fotbal se va da saptamana viitoare.

Mai exact, chiar in ziua in care comemoram victimele seismului din  1977. Dumneavoastra ce spuneti? E o simpla coincidenta? "Nu vorbesc cu oricine, nu bag in seama pe oricine! Eu sunt Becali- milionarul, smecherul, mafiotul!”.

Asta spunea Giovani Becali cand viata lui era una linistita si nu avea probleme cu justitia! Acum, tonul i s-a schimbat. Ieri, parca toata lumea era a lor, astazi, lumea lor se naruie.

Greii fotbalului parca au intrat in pamant inainte ca judecatorii Curtii Supreme sa le decida soarta! Astazi, instanta trebuia sa dea pronuntarea in celebrul dosar al transferurilor in fotbal, insa a fost amanata!

Greu vor trece zilele pentru greii fotbalului romanesc. Este un "tic-tac" sacaitor pana saptamana viitoare cand vor afla daca vor fi  condamnati sa stea dupa gratii sau nu!

Gura targului vorbeste ca singurul care este departe de tara, si poate e ceva mai linistit, este Cristi Borcea, plecat in America! Actionarul de la Dinamo  nu a scos niciodata nicio vorba despre transferurile in care
ar fi fost implicat.

Nici George Copos nu pare mai optimist. Se asteapta poate la ce e mai rau saptamana viitoare! Se pierde si nu isi gaseste cuvintele cand e intrebat daca ar putea ajunge dupa gratii. Si pe buna dreptate! Va prezentam pedepsele solicitate de procuror.

Pedeapsa de inchisoare cu executare pentru o perioada de la 1 la 5 ani- pentru George Copos, pedeapsa de trei ani cu suspendare, asa cum a decis anterior Curtea de Apel- pentru Jean Padureanu, pedeapsa cu executare de sapte ani, asa cum a decis anterior Curtea de Apel-
pentru Cristian Borcea, pedeapsa cu executare de opt ani, asa cum a decis anterior Curtea de Apel- pentru Ioan Becali, sapte ani cu executare, asa cum a decis anterior Curtea de Apel- Victor Becali, aceeasi pedeapsa stabilita de Curtea de Apel, trei ani cu suspendare- pentru Gigi Netoiu.

Si pentru Gica Popescu  s-a solicitat pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, la fel ca in precedenta solutie a Curtii de Apel.
Pentru Mihai Stoica, faptele incriminate sunt prescrise conform noului Cod Penal. Cei opt, sustin procurorii, ar fi adus un prejudiciu statului de 1,5 milioane de euro iar vistieria cluburilor a fost golita de peste zece milioane de euro in urma transferurilor mai multor fotbalisti. Cutremurul in fotbal e asteptat pe 4 martie, la ora 14 cand se va da verdictul in cazul acestui dosar.
##VIDEO103888##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.