Greșeala care l-a costat scump pe Emanuel: ”Dă-ți jos insigna”. Andreea Mantea l-a pus la zid! Urmăriți o nou ediție ”Casa Iubirii”, marți, 16 august, de la ora 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 15 aug 2022, 19:09

Greșeala care l-a costat scump pe Emanuel

Sursa: Captură KANAL D

Emanuel a făcut greșeala care l-a costat poziția de lider în Casa Iubirii. Andreea Mantea l-a pus să-și dea jos insigna.

Bianca este dezamăgită și spune lucrurilor pe nume. Concurenta face dezvăluiri fără precedent!

Bianca: ”Chiar am fost dezamăgită”

Bianca răbufnește și spune lucrurilor pe nume în Casa Iubirii, după ce ar fi fost acuzată de Nicoleta că este agresivă. 

”Chiar am fost dezamăgită! Nu mă pun eu să bat o persoană cu care stau de două luni de zile în cameră, despre ce merge vorba? Ce fel de teamă și ce fel de agresivitate?”, a

spus Bianca.

Se pare că Nicoleta se teme de Bianca, cea care îi este colegă de cameră, și spune că în spatele camerelor este cu totul altă persoană.

”Bine, îmi pare rău că nu sunt camere”, a spus Nicoleta.

Citeste si: Andrei, gest necontrolat în Casa iubirii! Bianca a fost uluită de comportamentul lui agresiv! „Am văzut o gaură în ușa de la make-up” Iată ce anume l-a scos din minți pe concurent și ce s-a întâmplat în culise!

Andreea Mantea l-a pus la zid pe Emanuel

Andreea Mantea a luat o decizie radicală, după ce Emanuel ar fi recurs la un vocabular neadecvat în emisiune, el fiind liderul casei în această săptămână. Prezentatoarea emisiunii l-a pus să-și dea jos insigna, căci nu este demn să fie liderul casei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Mantea: Ce se întâmplă cu tine Emanuel?

Emanuel: Nu știu, sunt foarte obosit.

Andreea Mantea: Dă-ți jos insigna de lider!

Emanuel: Era și clar! Tot am fost pedepsit.

Andreea Mantea: Și ce te-ai gândit? De ce să aduc jocurile când pot să vin cu niște cuvinte din astea din cartier.

Emanuel este pus la zid, după ce și-a schimbat atitudinea total în emisiune, astfel Andreea Mantea s-a decis să-i dea o lecție. Concurenții sunt muți în fața acestei situații.

Urmăriți o nou ediție plină de suspans ”Casa Iubirii”, marți, 16 august, de la ora 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citeste si: Momente dramatice în Casa iubirii! Maria a izbucnit în lacrimi și a implorat să fie eliminată! Iată care a fost verdictul uluitor al Galei! Andreea Mantea a făcut un anunț neașteptat!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?