Greșeala fatală a tatălui cu 12 copii care și-a pierdut viața într-un accident. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere. Video

Autor: Alina Petre

Accident grav în Suceava

Un grav accident s-a produs, miercuri, în Suceava. Un tată a 12 copii a murit, după ce microbuzul pe care îl conducea a fost izbit în plin de un autoturism.

Tragedie pe o șosea din Suceava. Un bărbat de 50 de ani, tatăl a 12 copii, a murit în timp ce voia să întoarcă microbuzul cu care mergea să-şi ia băieţii de la şcoală, iar un autoturism, condus de un şofer băut, l-a lovit în plin.

Citeste si: Ce i-a spus tatăl lui Miriam Ciobanu înainte să fie lovită în plin de un șofer băut și stupefiat. Tânăra îl sunase cu o oră înainte să aibă loc tragedia

Greșeala fatală a bărbatului care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 

Accidentul a avut loc, miercuri, în orașul Vicovu de Sus, din județul Suceava.

Bărbatul se afla la volanul unui microbuz, un bărbat de 50 de ani a efectuat o manevră de întoarcere pe linie continuă. În timp ce se afla pe mijlocul drumului, autoutilitara a fost lovită de un alt șofer, în vârstă de 26 de ani, care conducea cu viteză.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea şcolii spre care se îndrepta bărbatul de 50 de ani. În imagini se vede cum omul a încercat să întoarcă microbuzul, moment în care a fost lovit în plin de o maşină care venea din spatele său.

Bărbatul de 50 de ani a murit

La fața locului au intervenit militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus.

Când au ajuns la locul accidentului, bărbatul de 50 de era încarcerat. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicii au încercat manevre de resuscitare, însă pentru bărbatul în vârstă de 50 de ani, tatăl a 12 copii, nu s-a mai putut face nimic.

„Persoana încarcerată a fost extrasă din autovehicul de către pompierii militari și predată echipajelor medicale și paramedicale. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, căruia i se aplică manevrele de resuscitare, acesta aflându-se în stop cardio-respirator”, au transmis la acel moment salvatorii.

La locul accidentului a apărut în scurt timp şi soţia victimei, care era împreună cu doi copii. 

Şoferul celeilalte maşini, un tânăr de 26 de ani, băuse înainte de a se urca la volan. Rezultatul etilotestului a arătat o alcoolemie de 0,59 la mie. Şi el, şi un tânăr de 22 de ani, aflat cu el în autoturism, au fost duşi la spital, pentru investigaţii.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: Cine era Miriam, tânăra româncă din Italia care a fost omorâtă pe stradă de un șofer care băuse și consumase droguri. Victima avea doar 22 de ani

 

Taguri: