Greșeala fatală care a dus la producerea tragediei aviatice de la Letca Nouă, în urma căreia 2 persoane au murit

Autor: Alina Petre
Actualizat: 30 mai 2023, 01:05

Avionul prăbușit la Letca Nouă

Sursa: ISU Giurgiu

Greșeala fatală care a dus la producerea tragediei aviatice de la Letca Nouă, în urma căreia două persoane au murit carbonizate.

Noi informații ies la iveală în cazul tragediei aviatice care s-a produs sâmbătă, în Giugiu și în urma căreia două persoane și-au pierdut viața.

O greșeala a dus la producerea tragediei aviatice de la Letca Nouă și a distrus două familii într-o clipă.

Citeste si: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Giurgiu. Două persoane carbonizate au fost găsite la fața locului

Greșeala fatală care a dus la producerea tragediei

Informații șocante ies la iveală în cazul accidentul aviatic de la Letca Nouă.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a deschis o anchetă în urma tragediei de sâmbătă, din judeţul Giurgiu, în urma căruia şi-au pierdut viaţa două persoane.

Se pare că pilotul avionului ar fi consumat alcool înainte de zbor, potrivit procuroriilor de caz.

Pe lângă asta aceștia invocă şi pilotare fără documente de certificare.

Cine era pilotul avionului

Aparatul de zbor era pilotat de Valentin Anghel. Avionul s-a prăbuşit într-o pădure din Letca Nouă, judeţul Giurgiu, apoi, un fum negru şi gros s-a ridicat spre cer.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Valentin Anghel, un pilot cu o experiență vastă, a murit sâmbătă, alături de pasagera sa de 28 de ani, după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbuşit la Giurgiu.

Bărbatul era instructor de zbor, dar încă nu se știe dacă fata participa la un curs de aviație.

Cum s-a produs tragedia

Reamintim că, un avion de mici dimensiuni în care se aflau două persoane s-a prăbușit, sâmbătă, în Letca Nouă, județul Giurgiu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după-amiază, în localitatea Letca Nouă.

„Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate două maşini de stingere, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ. În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu o maşină de stingere şi o ambulanţă SMURD de la ISU Teleorman. De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, s-a solicitat şi o resursă aviatică din cadrul IGAV”, a

transmis ISU Giurgiu.

Avionul a fost găsit de echipele de intervenţie prăbuşit într-o pădure, iar la bordul acestuia au fost găsite două persoane, un bărbat şi o femeie, ambele decedate.

Citeste si: Cine este pilotul care s-a prăbușit cu avionul în Lacul Colibița. Acesta și-a pierdut viața, deși a fost resuscitat timp de 90 de minute

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.