Greşeala pe care o fac toţi românii la salata de boeuf! Ce trebuie să ştii neapărat despre acest preparat

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 23 dec 2021, 10:06
Cea mai buna salată de boeuf

Greşeala pe care toţi românii o fac la salata de boeuf este destul de periculoasă, foarte puţini oameni ţin cont de ea. Ce trebuie neaparat sa faci pentru o salata delicioasa.

 Salata de boeuf este un preparat nelipsit de pe masa de Crăciun. Gospodinele pregătesc salata de boeuf în funcţie de secretele pe care le are, legumele scurse foarte bine înainte, să nu iasă apoasă, un strop de lămăie în maioneză să nu fie greţoasă, însă puţini ştiu acest secret.

Iata ce trebuie sa pui in salata pentru un gust pe care invitatii nu il vor uita prea curand.

Gospodinele au perfectionat reteta de-a lungul timpului, asa ca importante nu sunt doar cantitatile ingredientelor, ci si calitatea acestora. Urmariti reteta pas cu pas si veti obtine cea mai delicioasa salata de beouf.

Ce trebuie să ştii neapărat despre salata de boeuf

Este foarte important cum pregăteşti salata de boeuf, pentru a fi un preparat delicios.

Gospodinele adevărate ştiu foarte bine ce trebuie să facă pentu ca salata de boeuf să fie un preparat savuros.

Multe gospodine fac o greşeală majoră când vine vorba de acest preparat de sărbătoare.

Pentru ca salata de boeuf să fie cât mai gustoasă, se recomandă să se folosească carne de vită, în locul celei de pui. Carnea de vită este cea care dă savoare salatei de boeuf.

Citeste si: 25 de idei de cadouri de sarbatori pt cei dragi! Iata cum ii poti surprinde placut cu daruri de neuitat!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se prepară cea mai buna salată de boeuf

Cel mai râvnit preparat de sărbători este salata de boeuf, însă pentru a face cea mai bună salată trebuie să ţii cont de ce următorii paşi.

Pentru început aveţi nevoie de un kilogram de cartofi, 500 de grame de morcovi, 400 de grame de castaveţi şi gogoşari muraţi şi 450 de grame de carne de vită.

Puneţi la fiert cartofii, morcovii şi carnea de vită. Apoi, după ce au fiert suficient, ingredientele sunt tocate în cubuleţe mici şi sunt amestecate cu mâna, pentru a combina aromele. Ulterior se adaugă, după preferinţă, maioneza.

Ce greşeală fac rămânii la salata de boeuf

Veştile nu sunt prea bune pentru cei care se aşteptau cu nerăbdare să guste salata pe boeuf în perioada sărbătorilor de iarnă.

Se pare că această delicatesă este destul de periculoasă pentru persoanele cu colesterolul mare.

Legumele fierte nu reprezintă o problemă, însă maioneza nu este deloc indicată. Însă, dacă există persoane care nu se pot abţine pot înlocui maioneza cu altceva. Se pare că, colesterolul rău este cea mai mare ameninţare pentru inimă, poate bloca arterele şi poate provoca atac de cord sau un accident vascular cerebral.

Citeste si: Cum prepari cele mai gustoase sarmale pentru masa de Craciun! 5 retete de sarmale pe care le poti pregati pentru sarbatorile de iarna!

 

 

Taguri: