Greseala pe care o faci cand prepari mujdei! Uite metoda corecta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 16:24

Asa se prepara cel mai bun si rapid mujdei de usturoi. Mereu ai facut gresit acest procedeu.

Greseala pe care o fac tot mai multe gospodine e ca nu il lasa cateva minute in frigider si uita sa adauge la urma un strop de apa minerala!

Ingrediente:
O capatana de usturoi
2 lingurite de ulei
2 linguri de maioneza
3-4 linguri de smantana
marar si patrunjel uscat
lamaie
apa minerala

Mod de preparare:
Incepem cu usturoiul pe care il pisam si adaugam cele 2 lingurite de ulei peste el.

Se mixeaza pana se formeaza o pasta. Amestecam, apoi adaugam maioneza si smantana. Ideea este intotdeauna sa punem de 2x mai mult smantana decat punem maioneza ca sa mai anuleze din gustul ei.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: