Greselile pe care le fac femeile atunci cand se depileaza cu lama. Uite la ce te expui cand faci asta pe pielea uscata sau de jos in sus

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:58

Teo a prezentat in emisiunea de luni un subiect de mare interes pentru femeile de toate varstele: cum ne depilam corect?

Ramona Gunata, specialist in estetica, a demontat cateva dintre miturile despre epilare. Astfel, de la ea am aflat ca depilarea cu lama de ras pe pielea uscata este periculoasa pentru ca descuameaza pielea, creste riscul de infectii si taiere sau ca depilarea cu lama de jos in sus nu este indicata, pentru ca firul de par creste, de fapt, in sus, nu in jos.

Deplilarea cu lama de ras e o procedura simpla si ieftina, la indemana oricui, dar trebuie stiut ca procedura trebuie repetata saptamanal, indeseste firele de par si le face mai dure.

Urmareste in materialul video urmator sfaturile specialistului:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.