GREU DE PRINS! Cristian Cioaca a pacalit din nou arestul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:34

Dupa mai bine de cinci ani de la disparitia Elodiei, dupa mai multe anchete si procese, ieri, pe neasteptate, politistul Cristian Cioaca era din nou adus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Acuzatiile: omor calificat si profanare de cadavre. Cioaca a surprins din nou pe toata lumea. A raspuns cu zambetul pe buze intrebarilor jurnalistilor referitoare la disparitia misterioasa a sotiei sale, Elodia Ghinescu. Deducem ca asta l-a facut si pe Cioaca sa nu fie deloc ingrijorat. Ba chiar s-a amuzat de acuzatiile procurorilor.

Dosarul "Elodia", In care Cioaca este acuzat ca si-ar fi ucis sotia, avocata Elodia Ghinescu, a fost preluat de o noua echipa de procurori.
Unul dintre acestia este renumit pentru ca a reusit condamnarea unui criminal in lipsa cadavrului.
In luna septembrie, s-au facut noi perchezitii in apartamentul din Brasov, unde a locuit avocata impreuna cu sotul ei, Cristian Cioaca. Cu ajutorul unui aparat performant, au fost gasite noi probe. Procurorii au dus la analize chiar si bucati din dusumea, cu pete de sange care, spun ei, ar apartine Elodiei.

Binedispus dupa ore in sir de audieri, Cioaca si-a dat cu parerea despre locul unde s-ar afla Elodia in acest moment.
Aseara, dupa mai bine de trei ore de audieri si deliberari, un judecator al tribunalului Bucuresti a decis respingerea cererii procurorului de arestare preventiva. Asa se face ca Cioaca va fi cercetat in continuare pentru omor, dar in stare de libertate.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.