Greu sa-i depaseasca vreun roman in faima pe fratii Camataru. Au ajuns sa fie pomeniti chiar la Hollywood

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 07:20

Fratii Sile si Nutu au devenit celebri chiar dupa Revolutie. Iar in zilele noastre sunt sursa de inspiratie pentru interlopi, dar si pentru manelisti.

Insa nimeni n-ar fi spus ca vor ajunge sa inspire chiar regizori de la Hollywood. In  ultimul film al lui Bruce Willis, Camatarii apar in scena.

Cum s-o fi ajuns aici, greu de explicat. Nu ca Nutu Camatru n-ar avea experienta cu filmele. Un regizor Italian a facut un documentar cu el in rolul principal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

N-a

ajuns pelicula sa vada lumina cinematografului, dar exista. Unde mai pui ca celebritatea fratilor nu se rezuma la condamnari si incriminari cu rasunet. E mai mult de atat! Colectionari de animale exotice, Nutu si Sile au crescut lei si ursi.
Ba mai mult, Nutu avea chiar si o ferma de cai de rasa. Acolo dresa animale, dar le punea la dispozitie si pentru lectii de echitatie. E drept ca fratii au ramas fara lei si ursi, dupa ce statul i-a luat, insa nu si fara celebritate.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.