Gul, fetita-minune din serialul "Hercai", marturisiri incredibile in cadrul unui interviu de senzatie, de Ziua Copilului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 apr 2021, 15:48
hercai serial turcesc Foto(5)
Micuta Ebrar Alya Demirbilek, alaturi de colega sa Ebru Sahin, din serialul Hercai.
Sursa: Instagram

Talentata Ebrar Alya Demirbilek (micuta Gul din serialul "Hercai") a facut cateva marturisiri inedite in cadrul unui interviu de senzatie, acordat cu prilejul Zilei Copilului in Turcia.

Desi are aproape opt ani, Ebrar Alya Demirbilek a cucerit publicul din Turcia si de peste hotare cu talentul ei incredibil si cu o carisma aparte. Micuta Ebrar a luat contact cu lumea televiziunii inca de cand avea doar cateva luni, participand la numeroase reclame pentru produse si articole de imbracaminte pentru bebelusi.

Gul, fetita-minune din serialul "Hercai", marturisiri inedite!

La varsta de doar un an, Ebrar Alya Demirbilek a aparut pentru prima data intr-un serial de televiziune, "Yalan Dünya", care a inregistrat un succes rasunator in Turcia.

Mai tarziu, in anul 2018, pe cand avea doar cinci anisori, Ebrar Alya Demirbilek a fost cooptata sa joace un prim rol important intr-un serial turcesc, "Meleklerin Aşkı" si s-a descurcat de minune pe durata celor 11 episoade. Un an mai tarziu, talentata Ebrar a fost inclusa in distributia serialului "Hercai", care s-a dovedit un mare succes atat in Turcia, cat si peste hotare. Astfel, rolul micutei Gul i-a adus notorietate si a propulsat-o printre cei mai indragiti copii-actori.

Recent, micuta si talentata Ebrar Demirbilek a acordat un interviu de senzatie pentru o renumita publicatie din Turcia, in cadrul caruia a facut dezvaluiri incredibile. Potrivit viatacuaromadecafea.com, aceasta a marturisit ca filmeaza in prezent pentru un nou serial intitulat "Camionul Rosu" si totodata a subliniat ca ii plac scenele in este fericita. Micuta actrita a mai spus ca are obiceiul de a viziona scenele in care a jucat si isi aduce critici daca nu ii place cum a interpretat.

Reporter: Ai primit premiul Altin Kelebek in anul 2020, pentru "Cel mai bun actor copil"! Ce inseamna pentru tine acest premiu?
Ebrar Demirbilek: A fost un sentiment frumos! Pot spune ca am fost rasplatita pentru actoria mea!
Reporter: Este distractiv sa joci?
Ebrar Demirbilek: Este greu, dar e un sentiment frumos!
Reporter: Ce greutati sunt?
Ebrar Demirbilek: Ca trebuie sa filmam indiferent daca este frig sau cald.


Reporter: Cand vorbesc cu tine, simt ca as vorbi cu cineva mult mai matur! Iti spun si cei din jur acealsi lucru?
Ebrar Demirbilek: In general, eu nu ma inteleg cu cei de varsta mea! Mi se par mai copii. Ma inteleg mai bine cu mai mari decat mine!
Reporter: Unul dintre ritualurile care ne vin in minte cand spunem 23 aprilie, Ziua Copilului, este ca cei mai mici sa ia locul celor mari! Tu in locul cui ai fi vrut sa treci azi?
Ebrar Demirbilek: As fi vrut
sa trec in locul lui Fatih Aksoy (producator, regizor si manager al unei case de productii importante din Turcia).

Reporter: Cu ce actor iti place sa joci cel mai mult?
Ebrar Demirbilek: Imi place sa joc cu toti! Dar cel mai mult cu Ahmet Tansu Tasanlar (in rolul Azat). Am jucat in serialul Hercai cu nenea Tansu! Il iubesc!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reporter: Esti la varsta cand iti poti face multe visuri! Care e cel mai mare vis?
Ebrar Demirbilek: Eu si cand dorm imi fac visuri! Planuiesc un viitor frumos! Vreau sa fac tot actorie si in viitor! Am luat pemiul Altin Kelebek (Fluturele de aur), visez sa iau si un Oscar!

Citeste si: Kanal D, prima opțiune a telespectatorilor din întreaga țară, cu serialul “Hercai”

Citeste si: Micuta Gul din serialul "Hercai", fetita dulce si inteligenta care a cucerit publicul cu talentul si frumusetea sa! Iata ce varsta are carismatica Ebrar Alya Demirbilek!