Gulben, de nestăpânit! Ce vedem astăzi în serialul „Vinovați de iubire”, de la 21:45, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 iun 2024, 16:31

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Gulben scapă de sub control, în ceea ce privește obsesie manifestată față de Esat.

Tânăra Gulben crede că Esat o va cere de soție dacă nu va mai exista Esra, în viața acestuia și, din această perspectivă, ea plănuiește să “rezolve” problema.

Citește și: Gulben merge acasă la Esat și se apucă să îi facă curat. Vizionează episodul 11 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Gulben, de nestăpânit

Han încearcă disperat să își ajute sora ca să iasă din acest mare impas, conștient fiind că traumele copilăriei au marcat-o pentru totdeauna.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Safiye se confruntă cu sentimente de mult uitate, odată cu reîntâlnirea cu chipeșul Naci și continuă să se teamă de perspectiva unei vieți normale, alături de acesta, dramele prin care a fost nevoită să treacă în copilărie punând stăpânire, în continuare, pe mintea și sufletul încercatei tinere.

Citește și: Safiye se luptă cu ceea ce simte. Vizionează episodul 12 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Cu toate că și ea a avut de îndurat mari suferințe în trecut, Inci este alături de Han în grelele încercări prin care acesta este nevoit să treacă cu surorile sale iar dragostea dintre ei crește, cu fiecare clipă petrecută împreună.

Cum va reacționa Gulben atunci când se întâlnește, față în față, cu Esra și, prin ce situație dramatică va trebui să treacă întreaga familie Derenoglu, puteți afla în acesta seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.