Gulben merge acasă la Esat și se apucă să îi facă curat. Vizionează episodul 11 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Autor: Cristina Mocanu

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 21:45

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 11 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 5 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 21:45, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă în episodul al 11-lea al serialului “Vinovați de iubire”?

Gulben merge acasă la Esat și îi spune că s-a gândit că e rândul ei să îi facă și ea o vizită.

O invită să intre în casă și vrea să o servească cu o cafea. Înainte de a bea cafeaua, Gulben se apucă să facă curat în casa lui Esat. Esat alege să îi trimită un mesaj lui Han.

Han se află în oraș cu Inci, dar când vede mesajul pleacă de urgență acasă, împreună.

Cuneyt, proprietarul postului de radio și Esra au avut o relație amoroasă în trecut.

Pentru a-l face gelos, Esra postează fotografii cu ea și cu Esat.

Gulben îi spune lui Safiye că și Inci a fost invitată de Han la cină înainte cu o seară, iar aceasta se supără.

Citește și: Cine este și câți ani are Özge Özacar, actrița care dă viață personajului Gorkem în serialul "O dragoste"! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs de curând vedeta

Safiye îi dă de mâncare unei păsări, iar pâinea cade în fața unui bărbat. Imediat după aceasta, Safiye se trezește cu acel bărbat la ușă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 11 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea.

Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

Citește și: BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România! “Dincolo de diferențe, există empatia și puterea iubirii”

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

„Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.