Gulben se află într-un mare pericol, iar Han intră în panică atunci când nu o găsește. Urmărește episodul 41 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Autor: Cristina Mocanu

Gulben se află într-un mare pericol, iar Han intră în panică atunci când nu o găsește

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 41 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 14 august 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat miercuri pe Kanal D, de la ora 22:30. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 41 al serialului “Vinovați de iubire”?

Persoana pe care Han a ținut-o la subsol era Naci și l-a ținut acolo pentru a-l convinge să facă tratament. Naci nu vrea să fie tratat.

İnci merge la un interviu de angajare la un post de radio condus de un fost coleg de la liceu. Bărbatul o angajează imediat. Atitudinea lor relaxată îl deranjează pe Han, care îi urmărește de departe.

Han nu se simte bine și merge la psihiatru, dar medicul îi spune că nu îl poate primi în acea zi fiindcă este foarte ocupat.

Han, care nu este obișnuit ca dorințele sale să nu fie îndeplinite, se supără. Apare Anıl, cu care s-a certat în timp ce trecea pe lângă el pentru a merge la cabinet. La ieșire, Anil se arată din nou afară. Devine clar că Anıl are ceva personal cu el.

Han îl întreabă ce problemă are cu el și se oferă să îi dea bani dacă are nevoie, doar să îl lase în pace.

Anil îi spune că nu are nevoie de bani dar, cu siguranță, într-o zi îi va cere ceva. Psihiatrul crede că Anıl și Han prezintă tulburări de personalitate similare.

Anıl se plimbă constant prin fața casei lui Han. Gülben, care se duce la fereastră, îl vede pe bărbat ori de câte ori se uită afară. Începe să se simtă inconfortabil din cauza asta. Când îi spune asta lui Han și descrie persoana care se uită la ferestrele lor, Han își dă seama că acesta este Anıl și că el este cel care a lovit-o pe Esra.

Le spune tuturor să nu iasă din casă.

Citește și: Ea este actuala iubită a carismaticului Birkan Sokullu, care joacă rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins celebrul actor în compania celei care i-a cucerit definitiv inima

În timp ce Gülben, care urmează să se întâlnească cu Esat la ceainărie, îi cere lui İnci ajutorul pentru a ieși, ea îi spune surorii ei că este cu İnci la apartamentul de sus și fuge de acasă.

Se întâlnește cu Esat. Esat îi mărturisește dragostea lui Gülben. Între timp, Anıl a profitat de neatenția de moment a lui Bayram și a intrat în bloc.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Bayram îl informează imediat pe Han că Gülben a plecat. Han sună acasă și află de la Inci că Gulben este cu Esat.Gulben se întoarce acasă dar în timp ce urca scările, Anıl o întâlneste și o obligă să meargă pe terasă.

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 41 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

„Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Citește și: INTERVIU: Farah Zeynep Abdullah, despre serialul "Vinovati de iubire". Ce spune actrița despre İnci, personajul pe care îl interpretează: "Nu avem multe în comun..."

Cine este Birkan Sokullu?

Birkan Sokullu, actor turc născut la Istanbul pe 6 octombrie 1985, este cunoscut pentru rolurile sale din seriale precum “Destăinuiri” și „Elif”. Deși a visat inițial să devină jucător profesionist de baschet, a renunțat la acest sport, dedicându-se actoriei și modelajului. Primul său rol important a fost în 2008, în „Elif”. În viața personală, a fost căsătorit cu Asli Enver și are o relație de cinci ani cu Eda Gürkaynak. Sokullu poate fi urmărit acum în serialul „Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.