Gulben trece printr-o nouă dramă! Ce vedem astăzi în „Vinovați de iubire”, de la 22:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, vor fi martori unor noi evenimente emoționante ce se vor derula în familia Derenoglu.

Safiye suferă cumplit după ce Naci a decis să plece din oraș însă, cu toate că bărbatul o asigură că pleacă de dorul fiicei sale, tânăra crede că altul este motivul. Nici prin gând nu-i trece lui Safiye că bărbatul pe care l-a iubit toată viața este măcinat de o boală incurabilă.

Citește și: Inci găsește o armă în mașina lui Han. Urmărește episodul 31 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Gulben trece printr-o nouă dramă

Gulben manifestă o nouă criză atunci când îl surprinde pe Esat alături de Esra. Toate speranțele încercatei tinere, în ceea ce privește un viitor alături de Esat, se năruie. Mai mult, Gulben își va manifesta nemulțumirile personale față de întreaga familie, în special față de Safiye.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Citește și: Dramă totală pentru Inci. În această seară, de la ora 22:30, în noul episod serialul ”Vinovați de iubire”

Neriman, mezina familiei Derenoglu, va fi protagonista unui incident neobișnuit, la școală. Mai mult, Han află că sora sa mai mică și Ege, fratele lui Inci, formează un cuplu iar de aici și până la un adevărat scandal, este doar un pas.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod impresionant din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!