Gulfem crede că Davut este cel care i-a luat viața tatălui său. Vezi online live episodul 10 al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Author: Cristina Mocanu

Serialul turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” va fi difuzat de luni până joi

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 10 al serialului turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” este difuzat la Kanal D joi, 11 ianuarie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 21:00, pe Kanal D.

Ce se va întâmpla în episodul 10 al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”?

În episodul 10 al serialului „Tărâmuri Nelegiuite”, Ali Gedik și partenerii săi de afaceri francezi dezvăluie latura lor întunecată prin uciderea lui Rafet și atacarea fermei lui Kasapoglu, în încercarea de a-l sili să renunțe la mina Pasazade.

Davut, hotărât să oprească planurile malefice, se îndreaptă spre clubul unde se află Ali, intenționând să-l împuște. Totuși, intervenția misterioasei Bahar schimbă cursul evenimentelor, iar între cei doi se nasc complicații ulterioare.

Bahar, care inițial susține că se află în club întâmplător, se dovedește a fi o figură cheie, lucrând de fapt cu partenerii lui Ali. Intră în scenă cu un plan bine pus la punct: să convingă pe Gulfem să îi vândă jumătate din mina, prezentându-se drept o investitoare binevoitoare venită să ajute comunitatea.

Între timp, Yavuz și Behice decid să se căsătorească rapid, iar încercările disperate ale lui Gulfem de a-și avertiza sora cu privire la Yavuz nu duc la nicio concluzie pozitivă.

Citește și: În curând, “Poveste din Anatolia”, o nouă producție dedicată fanilor serialelor turcești de succes, la Kanal D

Un agent care îl înlocuiește pe Rafet îi propune lui Davut să preia conducerea clubului minerilor și să plaseze oameni de încredere în poziții-cheie, pentru a strica planurile lui Ali Gedik.

Cu o sumă de bani, Davut și Celal dobândesc astfel funcția de manageri ai clubului. Pe fondul acestor evenimente, Fikriye devine geloasă când observă atenția lui Celal către domnișoarele din club, iar o dezvăluire emoțională schimbă tonul relației lor.

Fikriye își exprimă dorința ca Davut și Celal să administreze acțiunile sale. În același timp, relația dintre Gulfem și Davut se complică, odată cu aparența de dovezi care îl indică pe Davut ca fiind vinovat de moartea tatălui ei.

Cu toate acestea, în inima ei, Gulfem știe că acesta este nevinovat. Într-un moment de criză, Gulfem se întoarce la Davut și îl roagă să o ajute să rezolve problemele de securitate cu care se confruntă firma. Împreună, cei doi coboară în mină pentru a verifica situația.

Între timp, Ali Gedik, necunoscând prezența lui Gulfem, trimite un subaltern să plaseze explozibil în mină, semnând involuntar o sentință asupra propriei lui soții.

Cu tensiunea la cote maxime, episodul 10 al „Tărâmuri Nelegiuite” promite să dezvăluie noi întorsături de situație și să captiveze publicul cu dezvăluiri neașteptate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Tărâmuri Nelegiuite” pe Kanal D

În pitorescul oraș Zonguldak din Turcia, anul 1940 devine scena unei povești captivante despre dragoste, sacrificiu și lupta pentru dreptate în serialul nou lansat, "Tărâmuri Nelegiuite".

Protagonistul acestei epopei uluitoare este Davut, interpretat cu măiestrie de iubitul actor turc Ugur Gunes, deja îndrăgit de telespectatorii români din serialul anterior, "Mă numesc Zuleyha".

Acțiunea se desfășoară într-un cadru inedit, în care oamenii din Zonguldak își câștigă traiul în mina de cărbune a nemilosului Malik, jucat de talentatul Murat Daltaban. Proprietarul minelor controlează și terenurile agricole din regiune, transformând locuitorii în practicieni ai unei forme moderne de feudalism. Davut, provenind dintr-o familie modestă de mineri, trăiește o tragedie inimaginabilă când mina se prăbușește într-un accident cauzat de neglijența lui Malik, iar viața tatălui său și a altor nouă mineri este pierdută.

În fața confruntării cu durerea și dorința de răzbunare, Davut își îndreaptă atenția și către dragoste. O nouă provocare apare atunci când descoperă că femeia de care se îndrăgostește, Gulfem, este fiica lui Malik. În fața dilemei dintre dragoste și dreptate, Davut se vede pus în situația de a face alegeri dificile, iar povestea devine tot mai complexă și captivantă.

Cu o distribuție impresionantă, în care se regăsesc nume precum Esra Bilgic Tore, Necip Memilli, Murat Dalbatan și Kaan Tasaner, "Tărâmuri Nelegiuite" promite să ofere o poveste complexă și captivantă despre lupta împotriva nedreptății și puterea de a iubi în ciuda obstacolelor. Carismaticul Ugur Gunes, cunoscut pentru interpretările sale profunde, preia un rol memorabil, oferind publicului o experiență cinematografică de neuitat.

Citește și: Azimet, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, în ipostaze de senzație alături de tinerii ei colegi, pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă celebra Ayten Uncuoğlu

Serialul propune o incursiune în tărâmul minelor de cărbune, unde personajele trebuie să facă față unor provocări nemiloase, să lupte pentru dreptate și să își găsească propriul drum în labirintul complex al vieții. Încercările personajelor vor da naștere la momente tulburătoare, iar povestea lor va pune la încercare limitele iubirii, sacrificiului și curajului într-o perioadă plină de provocări și schimbări. „Tărâmuri Nelegiuite" promite să fie o călătorie epică în inima umanității, oferind telespectatorilor o experiență de neuitat.

De menționat este faptul că, serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .   

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.