Gulfem crede ca Davut o înșală. Vezi online live episodul 12 al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 15 ian 2024, 11:54

Serialul turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” va fi difuzat de luni până vineri.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 12 al serialului turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” este difuzat la Kanal D luni, 15 ianuarie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 21:00, pe Kanal D.

Ce se va întâmpla în episodul 12 al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”?

În cel de-al doisprezecelea episod al serialului "Tărâmuri Nelegiuite", telespectatorii sunt martorii unor evenimente dramatice și răsturnări de situație care aduc la lumină aspecte ascunse ale intrigii în curs de desfășurare. Davut, personajul principal, se confruntă cu descoperiri șocante și trebuie să gestioneze consecințele acțiunilor sale.

Episodul începe cu Davut aflând că omul care l-a rănit pe Kasapoglu se numește Ismail. Gesik, personajul interpretat de Davut, și Kasapoglu decid să îl confrunte pe Ismail. Acesta recunoaște că a răpit pe Malik, dar refuză să ofere detalii despre persoana care i-a dat această misiune. Într-un moment de furie, Davut îl împușcă pe Ismail, creând un șoc printre ceilalți personaje.

Gulfem și surorile ei nu pot înțelege de ce Davut nu a așteptat să afle cine a fost comanditarul răpirii tatălui lor. În plus, promovarea bruscă a lui Davut la funcția de manager al clubului și acțiunile sale misterioase ridică semne de întrebare în rândul celor apropiați.

Gesik îi sugerează lui Davut să se apropie de Bahar pentru a afla informații relevante. Davut, dorind să acționeze în interesul său, o conduce pe Bahar la hotel și acceptă invitația ei în cameră.

Ali, martor la această întâlnire, îi dezvăluie lui Gulfem, care crede că Davut o înșală.

Ali decide să deschidă o altă mină pe locul unde se află satul muncitorilor, provocând îngrijorare și nemulțumire în rândul localnicilor. În ciuda solicitărilor lui Gulfem, care se teme de impactul asupra satului, Ali revine asupra deciziei în urma intervenției acesteia.

Kasapoglu își revine și dezvăluie că Yavuz și Asude l-au rănit și au ucis pe Malik.

În încercarea de a restabili echilibrul, Davut ia decizii drastice, cum ar fi concedierea lui Asude și poruncirea ei de a părăsi orașul. Cu toate acestea, Davut ezită să o denunțe, deoarece descoperă că Asude este însărcinată.

Citește și: Serialul “Poveste din Anatolia” va avea premiera pe 22 ianuarie, de la 20:00, la Kanal D

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cu tensiuni crescânde și revelații șocante, episodul 12 al "Tărâmuri Nelegiuite" lasă spectatorii cu întrebări fără răspuns și cu suspansul viitoarelor evoluții ale poveștii. Intriga complexă și relațiile tensionate între personaje promit să ofere un spectacol captivant și plin de surprize în continuare.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Tărâmuri Nelegiuite” pe Kanal D

În pitorescul oraș Zonguldak din Turcia, anul 1940 devine scena unei povești captivante despre dragoste, sacrificiu și lupta pentru dreptate în serialul nou lansat, "Tărâmuri Nelegiuite".

Protagonistul acestei epopei uluitoare este Davut, interpretat cu măiestrie de iubitul actor turc Ugur Gunes, deja îndrăgit de telespectatorii români din serialul anterior, "Mă numesc Zuleyha".

Acțiunea se desfășoară într-un cadru inedit, în care oamenii din Zonguldak își câștigă traiul în mina de cărbune a nemilosului Malik, jucat de talentatul Murat Daltaban. Proprietarul minelor controlează și terenurile agricole din regiune, transformând locuitorii în practicieni ai unei forme moderne de feudalism. Davut, provenind dintr-o familie modestă de mineri, trăiește o tragedie inimaginabilă când mina se prăbușește într-un accident cauzat de neglijența lui Malik, iar viața tatălui său și a altor nouă mineri este pierdută.

În fața confruntării cu durerea și dorința de răzbunare, Davut își îndreaptă atenția și către dragoste. O nouă provocare apare atunci când descoperă că femeia de care se îndrăgostește, Gulfem, este fiica lui Malik. În fața dilemei dintre dragoste și dreptate, Davut se vede pus în situația de a face alegeri dificile, iar povestea devine tot mai complexă și captivantă.

Citește și: În curând, “Poveste din Anatolia”, o nouă producție dedicată fanilor serialelor turcești de succes, la Kanal D

Cu o distribuție impresionantă, în care se regăsesc nume precum Esra Bilgic Tore, Necip Memilli, Murat Dalbatan și Kaan Tasaner, "Tărâmuri Nelegiuite" promite să ofere o poveste complexă și captivantă despre lupta împotriva nedreptății și puterea de a iubi în ciuda obstacolelor. Carismaticul Ugur Gunes, cunoscut pentru interpretările sale profunde, preia un rol memorabil, oferind publicului o experiență cinematografică de neuitat.

Serialul propune o incursiune în tărâmul minelor de cărbune, unde personajele trebuie să facă față unor provocări nemiloase, să lupte pentru dreptate și să își găsească propriul drum în labirintul complex al vieții. Încercările personajelor vor da naștere la momente tulburătoare, iar povestea lor va pune la încercare limitele iubirii, sacrificiului și curajului într-o perioadă plină de provocări și schimbări. „Tărâmuri Nelegiuite" promite să fie o călătorie epică în inima umanității, oferind telespectatorilor o experiență de neuitat.

De menționat este faptul că, serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.