Gulfem, răpită de un contrabandist

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, difuzat la Kanal D, pentru Davut și Gulfem urmează momente foarte dificile.

După ce au fost surprinși împreună, de Malik, cei doi tineri sunt forțați să se despartă. Gulfem este închisă în casă de tatăl ei, până la căsătoria cu Ali, iar Davut este dat afară de la mină. Cei doi îndrăgostiți suferă teribil din cauza problemelor care par a nu se mai termina pentru ei.

Gulfem, răpită de un contrabandist

Citește și: Davut este împușcat de Ali, iar Gulfem trebuie să aleagă între iubire și familie. Vezi online live episodul 5 al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Gulfem este răpită de Idris, un contrabandist de temut al regiunii, care nu se teme de Ali sau Malik și, fără că Davut să știe tot ceea ce se petrece, tănărul încearcă să își găsească de lucru chiar prin intermediul acestuia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între Malik și Ali izbucnește un război în toată regula după răpirea fiicei omului de afaceri iar de aici și până la un dezastru uriaș este doar un pas.

Citește și: Davut și Gulfem, noi provocari dramatice. În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Tărâmuri nelegiuite”

Ce se va întâmpla atunci când Idris și Davut ajung față în față, iar cel din urmă află că Gulfem este sechestrată de contrabandist și, ce este dispusă să facă frumoasa fiică a lui Malik pentru a rămâne alături de bărbatul iubit, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, difuzat numai la Kanal D.