Gulfem renunță la Davut

Author: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, fanii îndrăgitei producții difuzate la Kanal D vor avea parte de noi evenimente tulburătoare, ce se vor derula în viețile celor doi îndrăgostiți, Davut și Gulfem.

Vestea că frumoasa Gulfem a decis să se căsătorească cu Ali a venit că un trăznet pentru Davut care nu acceptă hotărârea femeii iubite. Davut este convins că Gulfem vrea să facă acest pas din dorința de a-și salva tatăl, bărbatul fiind amenințat de către Ali, în caz că nu îi va permite sa-i devina ginere.

Gulfem renunță la Davut

Totodată, Davut va trebui să rezolve problema furtului armamentului de către Ali, operatiune în care este implicat fără voia sa. În mod neașteptat, Davut va primi un ajutor nesperat.

Citește și: Gulfem află că tatăl ei suferă un infarct. Vezi online live episodul 6 al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Davut îl împușcă pe Malik și ajunge după gratii. Vezi online live episodul 2 al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Copleșită de evenimentele dramatice prin care trece și fiind nevoită să renunțe la dragostea ce i-o poartă lui Davut, pentru a-și salva tatăl de amenințările lui Ali, Gulfem va lua o decizie radicală. Surorile frumoasei Gulfem intră în panică atunci când aceasta este de negăsit și numai un miracol îi poate salva viața încercatei fete.

Ce decizie va lua Davut, atunci când Gulfem îl părăsește, și dacă va reuși Malik să își salveze fiica din coșmarul pe care îl trăiește alături de Ali, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, difuzat numai la Kanal D.